Pretraži

„NISMO RAZGOVARALI DUGO“: Sanja Vučić progovorila o BOLNOJ TEMI, pustila suzu zbog ovog odnosa

Showbiz
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Nekadašnja članica grupe „Hurricane“ i jedna od danas najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Sanja Vučić, vrtoglavom brzinom gradi svoju karijeru.

Ona je pre nekoliko dana izbacila svoj prvi solo album pod nazivom „Remek delo“ koji je vrlo brzo pokupio simpatije publike, a pojedine pesme su se već izdvojile kao hitovi.

Uprkos uspešnoj karijeri koju ima, Sanja se trudi da svoj privatni život zadrži za sebe i sačuva od očiju javnosti. Poznato je da je pevačica već duži vremenski period u srećnoj vezi, a što se tiče porodičnih odnosa, ona je nekoliko puta pričala o svojoj majci od koje je i nasledila talenat za muziku, te je nedavno otkrila i kako ona reaguje na Sanjine partnere, kao i da li je prihvatila njenog momka Nenada.

Što se tiče pevačicinog oca, on je nažalost preminuo pre dve godine, a Sanja Vučić je sada po prvi put progovorila o ne tako idealnom odnosu koji je imala sa njim.

„Svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo. Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu…“, započela je ona svoju ispovest, piše „Telegraf“.

„Nije bio tu. Nije bio tu… Zato i jesam emotivna samo u tome. Jer nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila. I da mu ispričam i šta je bilo, i kako je bilo, i kako sam ja bila. Ali, biće nekad“, dodala je Sanja, a potom se osvrnula i na majku za koju ističe da joj je bila najveća podrška u životu.

„Svu snagu mi je davala majka. Ona je žena koju odmalena nisam videla da plače. Odnosno, i kad god bih je videla kao mala da plače, ja sam se plašila da ona umire. To je to, majka mi umire, ona plače, jer je toliko ona meni u očima bila jaka, jedna stabilna žena, da nisam mogla da zamislim da ona ima slabosti. I danas je takva i ona je meni prosto stub i bez nje ne znam šta bih radila“, rekla je pevačica.

Sanja Vučić je priznala da su joj kroz život i odrastanja tuđa mišljenja uvek bila nebitna, kao što je to slučaj i sada, te da joj je samo majčino mišljenje bitno.

„Sve odluke koje pravim u životu, apsolutno me ne zanima šta može bilo ko drugi da kaže, osim ako će majka da mi kaže da je to dobro. To je dobro. To mi je najvažnije… Meni je najvažnije da nju ne razočaram u procesu. Da l’ ću nekog usput, prijatelje, ostale članove porodice, ne interesuje me. Meni je samo važno da moja majka kaže „može“. I to je to.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz