Pretraži

„MOŽE DA PARIRA VOJAŽU“: Nucci otkrio detalje odnosa sa Sanjom Vučić, priznao sa kim bolje sarađuje

Showbiz
0
nucci
Foto: Instagram printscreen/nucciovde

Poznati izvođač Nucci ne prestaje da izaziva pažnju javnosti svojim uspešnim saradnjama, a često i modnim izborima, te je neretko tema internet komentara.

Nakon nedavno održanog prvog velikog koncerta koji je priredio sa kolegom Vojažom, reper je uzeo kratak odmor kako bi se napunio baterija nakon koncerta, ali i naporne letnje sezone, a sada nastavlja aktivno da radi na svojoj karijeri i nastupima.

Poznato je da se on se našao kao gost na novom albumu Sanje Vučić, a s obzirom na to da već imaju jedan zajednički duet, fanovi nisu mogli da dočekaju još jednu saradnju ova dva izvođača.

Nucci takođe često sarađuje i sa Vojažem, njih dvojica imaju tri dueta, a publika ih često karakteriše kao dvojac, a mnoge je zanimalo da li mladom izvođaču više odgovara saradnja sa muškim ili ženskim kolegom.

Reper se sada našao na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom je odgovorio upravo na ovo pitanje.

„Sa Vojažem sam duže u studiju, ali koliko sam kraće sa Sanjom u studiju vrlo može da parira Vojažu koliko se dobro slažemo. Sa Sanjom imam dva dueta, sa Vojažem tri, blizu je. Možda Sanja i prestigne Vojaža“, rekao je Nucci, a potom istakao da ne postoji osoba sa naše scene sa kojom ne bi sarađivao i dodao da nema svađe ni sa kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz