Pretraži

„TREBA KRITI SVOJU SREĆU“: Sanja Vučić otkrila zašto ne želi javno da eksponira svoju vezu

News
0
SANJA VUČIĆ
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Nakon pet godina koje je provela i uspeha koji je ostvarila u grupi „Hurricane“, Sanja je započela solo karijeru, a pre nekoliko dana objavila je i prvo solo album „Remek delo“.

Pored uspeha u karijeri, Sanji i na ljubavnom planu sve ide kako treba, te je poznato da je ona već dugo u vezi sa izvesnim Nenadom, koga je upoznala još je dok je bila deo grupe na jednom od nastupa.

On je menadžer kluba u kom su one radile, a nakon što su kliknuli, oni su počeli aktivno da se viđaju i uplovili u vezu koju su se trudili da sačuvaju dalje od očiju javnosti.

sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Međutim, iako su se pojavljivali zajedno na pojedinim događajima, pevačica ne želi javno da deli detalje odnosa sa svojim partnerom.

– O mom dečku se piše otkad smo zajedno, ja gledam da to previše ne eksponiram. Ne osuđujem, ja sam bila taj lik, ali neću više… Smatram da treba kriti svoju sreću, jer onda to niko neće narušavati, jer mu neće bosti oči – rekla je ona.

Podsećamo, Sanja je pre nekog vremena otkrila i da li planira brak i decu.

  • Najidealnije zvuči to „neka ide sponatno pa ćemo videti“, ali ja sam tradicionalana osoba volela bih da imam i venčanje i svadbu i naravno planiram i želim da se ostvarim kao majka ali i dalje nekako u sebi osećam da mi nije vreme. Ne znam to da vam objasnim ali osećam se baš kao dete, kao mlad duh, kao da se ne bih snašla – rekla je tada Sanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News