Pretraži

„OSEĆAM DA MI NIJE VREME“: Sanja Vučić iskreno o osnivanju porodice, priznala da li sebe vidi u ulozi majke!

Showbiz
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Popularna pevačica Sanja Vučić progovorila je iskreno o planovima na privatnom polju i najvažnijoj ulozi u životu.

Poznato je da pevačica već izvesno vreme uživa u ljubavi sa momkom koga ne voli da eksponira u javnosti. I dok su u početku svoju vezu vešto krili od medija, oni se u poslednje vreme sve češće mogu videti zajedno na javnim događajima, ipak pevačica ističe kako se trudi da sa dečkom održi mirnu luku koja podrazumeva ne komentarisanje njihovog odnosa u javnosti.

S obzirom na to, Sanja retko govori o svojoj vezi, ali se ne libi da istakne da je srećna i ispunjena na ljubavnom planu.

Pevačica je pre samo mesec dana izbacila svoj prvi solo album, a gotovo svaka pesma je postala hit i kompletan album broji milionske preglede na platformama. Njoj između ostalog, upravo momak predstavlja jednu od najvećih podrški na poslovnom planu, a Sanja je sada otkrila da li sebe u skorije vreme vidi i u ulozi žene i majke, pored blistave karijere koju je izgradila.

„Ja jesam tradicionalna osoba, ja bih volela da imam i venčanje i svadbu, i naravno planiram i želim da se ostvarim kao majka“, započela je ona, ali potom rekla da smatra da za to još nije došlo vreme.

„I dalje nekako u sebi osećam da mi nije vreme, ne znam zašto, osećam se baš kao dete, ne znam kako to da vam objasnim, prosto da li je to kao mlad duh, ali stvarno kao da ja, kao da se ne bih snašla. Opet slušala sam priče i žene su mi pričale, nikad nećeš biti spremna i kao kad ti se bude desilo, upaliće se ti se ta lampica i moći ćeš“, rekla je Sanja Vučić u emisiji „Na terapiji“, na „Blic TVu“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz