Pretraži

„OSEĆAM OBAVEZU DA ODRŽIM MIRNU LUKU“: Sanja Vučić otputovala u Pariz bez dečka, pa otkirla kako održava vezu

News
0
SANJA VUČIĆ
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Pevačica Sanja Vučić nedavno je obajvila svoj prvi album pod nazivom „Remek delo“, a sada je progovorila i o svom odnosu sa dečkom sa kojim već neko vreme uživa u ljubavi.

Poznato da je ona već dugo u vezi sa izvesnim Nenadom, koga je upoznala još je dok je bila deo grupe na jednom od nastupa. On je menadžer kluba u kom su one radile, a nakon što su kliknuli, oni su počeli aktivno da se viđaju i uplovili u vezu koju su se trudili da sačuvaju dalje od očiju javnosti.

Iako je Sanja u više navrata isticala da ne želi javno da eksponira vezu, ona je sada otkrila da je sama otputovala u Pariz, grad ljubavi, ali da njen dečo ima razumevanja za to:

  • Igrom slučaja nisam ovde s partnerom, ali biće prilike. Zaljubljivanje uvek dođe spontano. Ne smeta mi kad se piše o mom dečku, ali nije ni da mi prija – rekla je Sanja, pa nastavila:
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Ja sam prvo htela da to sakrijem, mada je to nemoguće. Ne možemo baš da se ne pojavljujemo nigde. Sve što treba da se zna, znaće se površinski. Mi smo na vezi konstantno, ja osećam tu obavezu, smatram da treba da se posvetim tome da on bude spokojan i da održim mirnu luku, jer često putujem – dodala je pevačica.

Ona se potom osvrnula i na svoju solo karijeru, pa priznala da joj nedostaju koleginice iz grupe „Hurricane“:

  • Lakše mi je jer se sada bavim stvaralaštvom i karijerom kako ja želim. Teže mi je što sam sama na bini. Ja mislim da su neke moje koleginice pre mene zaslužile neke epitete, tu je neko da uživa u tvom radu – zaključila je Vučićeva u „Premijeri“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News