Pretraži

„MOŽDA SA NJIM URADIM DUET“: Sanja Vučić progovorila o sinu Marije Šerifović, pa otkrila kako je čestitala koleginici na prinovi

Showbiz
0
SANJA VUČIĆ
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Sanja Vučić se otvorila i objasnila kako to da je uvek nasmejana, pa otkrila na koji način je saznala da je Marija Šerifović dobila sina.

Poznata Pevačica Sanja Vučić autentična je zbog svog pevanja ali i lepote. Bivša pevačica grupe „Hurricane“ ne prestaje da ređa hit za hitom i da očarava publiku, a budući da je u javnosti uvek viđamo nasmejanu i lepo raspoloženu, mnoge je zanimalo kako uspeva to da postigne, pa je sada konačno dala odgovor na ovo pitanje.

– Tajna mog dobrog raspoloženja? To je više profesionalizam, nego što sam stvarno lepo raspoložena… Svima može dan da ulepša jedan osmeh, pa tako i meni. Stigla sam, evo, danas da se naspavam, sve što je ujutru ja sam mrzovoljnija – kazala je ona sa osmehom na licu.

Sve nas je nedavno iznenadila i vest da je poznata pevačica Marija Šerifović dobila sina preko surogat majke, pa je Sanja objasnila kako je ona saznala za ove lepe vesti, kao i kako je reagovala na njih.

– Šokirala sam se kad sam čula da je Marija dobila sina! Nisam znala! I ja sam saznala preko društvenih mreža. Čestitala sam joj, naravno, iz sveg srca. To je stvarno jedna prelepa stvar i baš mi je drago zbog toga. Jedva čekam da ga upoznam, možda dočekam i sa njim da uradim duet! (smeh) – dodala je Sanja za „Blic TV“

Marija Šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Svakako je ova godina i za Sanju bila veoma uspešna, a nedavno je ona za jedne medije sumirala prethodnu godinu i priznala na koji način joj je protekla 2023. godina.

– Za mene je 2023. godina bila jako berićetna, posebno što se tiče mog albuma koji je skoro izašao, i moje celokupno delovanje kao solo artiste na estradi mi je bilo jako zanimljivo, ali i dosta teško. Svakako da je ova godina bila divna i nadam se da će sledeća biti još bolja. Želje za sledeću godinu su mi da mi pre svega pesme prođu dobro i da napravim koncert na Ušću. Šalim se, ali svakako sreće, zdravlja i ljubavi nikada ne manjka – rekla je Sanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz