Pretraži

Sandra Afrika uhvatila dečka u preljubi, pa otkrila sve detalje: „Otvorila mi je vrata u donjem vešu, u pitanju je devojka sa JAVNE scene!“

Showbiz
0
sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/sandraafrika

Poznata pevačica Sandra Afrika otkrila je, gostujući u jednoj emisiji, kako je bivšeg dečka uhvatila u preljubi, pa priznala na koji način je postupila u tom trenutku.

Sandra je gotovo uvek otvoreno pričala o njenom privatnom životu i nije krila svoje partnere. Ona je bila u nekoliko dugih veza koje su intrigirale javnost i premda je u poslednje vreme izbegavala da priča o svom ljubavnom životu sada je, gostujući u jednoj emsiji, otkrila kako je jednog od bivših partnera uhvatila u preljubi, pa opisala kako je taj trenutak izgledao.

“ Nakon što sam raskinula s dečkom, mi smo ostali u nekom odnosu, ali ne toliko ozbiljnom. Došla sam ispred njegovog stana, nisam se najavila, očigledno sam trebala, a onda sam pozvonila, dotična je otvorila vrata. Bila je samo u donjem vešu. Ona se pohvalila time da je ona želela da mi otvori vrata, a on nije. Reč je o devojci sa javne scene“, istakla je Sandra u emisiji „Ami G show“, pa objasnila na koji način je reagovala u tom momentu.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Rekla sam, ‘Okej, hvala lutko,samo da ja prođem da popričam sa svojim partenrom’, i to je to. Nemam ja to da vrištim, samo sam sela i lepo pružila ruku. Ušla sam i zaključala spavaću sobu. Dotična je lupala na vrata, ja sam rekla ‘Samo malo da završim šta imam i to je to’. Ali znaš, tu su bile priče da nešto ima, šuškalo se, ja sam pitala svog partnera je li istina, on je govorio da nije. Ja ne znam šta se govorilo onoj drugoj strani, ali znam šta je meni“, završila je Sandra.

Podsetimo se, pevačica je nedavno govorila o svojim bivšim ljubavima, pa je priznala da je bivšim partnerima prelazila preko raznih stvari.

„Ja sam radila svašta. Čak i neke stvari koje smatram da nisu normalne u vezi. Između ostalog opraštala sam… i neverstva i druge stvari koje bi mi partner servirao. On je mogao pored mene da radi šta god želi i onda mi nikad nije bilo jasno u čemu je onda njihov problem“ našalila se Sandra u emisiji „Magazin In“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz