Pretraži

„JA SAM RADILA SVAŠTA“: Sandra Afrika otkrila šta je sve oprostila zbog ljubavi, priznala da je partneri ne poštuju zbog jedne stvari

Showbiz
0
sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/sandraafrika

Sandra je gotovo uvek otvoreno pričala o njenom privatnom životu i nije krila svoje partnere. Ona je bila u nekoliko dugih veza koje su intrigirale javnost, ali trenutno izbegava da priča o svom ljubavnom životu.

Ipak, pevačica je često isticala kako je gotovo sa svim svojim bivšim ostala u dobrim odnosima, ali i da je prelazila preko raznih stvari partnerima.

Ja sam radila svašta. Čak i neke stvari koje smatram da nisu normalne u vezi. Između ostalog opraštala sam… i neverstva i druge stvari koje bi mi partner servirao. On je mogao pored mene da radi šta god želi i onda mi nikad nije bilo jasno u čemu je onda njihov problem – našalila se Sandra, pa dodala da joj ništa materijalno nije bitno u vezi.

Ja sam umela da sa svojim momkom sednem u najobičniju birtiju, iako sebe smatram za poznatom i bitnom osobom i ne bih sebi dopuštala stvari koje su ispod mog nivoa… ali nikada nisam imala taj problem i kompleks. Meni je lepo i osećam se super u takvom ambijentu.Ipak, smatram da se to ne poštuje dovoljno kod muškaraca. Uvek će bolje proći ta neka koja će se folirati, tražiti skupa vina, skupe krpice… – rekla je pevačica u emisiji "Magazin In".
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz