Pretraži

„Kad mi kažu da ne mogu – tad mogu tri puta!“ Breskvica otkrila kako su njeni roditelji reagovali na njenu muzičku karijeru, a evo kako su prokomentarisali nastup na PZE

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Anđela Ignjatović Breskvica progovorila je o svojim roditeljima i njihovom viđenju njene karijere.

Breskvica je svojom prijavom na „Pesmu za Evroviziju“ podigla veliku prašinu, te je u poslednjih nekoliko nedelja konstantno pod lupom javnosti, a nakon sinoćne prve polufinalne večeri i njenog nastupa definitivno se izdvojila kao jedan od favorita.

O privatnom životu mlade pevačice se malo zna. Nakon javne veze sa reperom Voyagem, sa kojim je i započela svoju karijeru, Anđela je uplovila u vezu sa dečkom koji je šest godina stariji od nje, a sa kojim kako je nedavno istakla planira brak. Ipak, on nije javna ličnost i pominjanje njega u medijima je jedino što pevačicu može da iznervira, otkrila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

O njenim roditeljima se takođe malo zna, s obzirom da nisu ljubitelji javnog eksponiranja, dok je njen mlađi brat često bio predmet interesovanja naročito u poslednje vreme nakon što ga je Breskvica nekoliko puta objavila na svojim društvenim mrežama.

Ona je sada u podkastu „Lokal broj 2“ na Zed TV-u otkrila kako njeni roditelji gledaju na njenu karijeru, ali i da li su smatrali da treba da se posveti obrazovanju ili nekoj drugoj karijeri pošto je muzikom počela da se bavi kao jako mlada.

„Nisu mi nikad rekli da prestanem sa muzikom, toga nije nikad bilo. Oni su valjda isto skontali gde to sve može da dogura. Jedino što su oni shvatili na primer sada i svi ljudi oko mene bliski, jeste da ako mi kažu da sam nešto super uradila i kao „bravo“, ja ću samo da budem u fazonu „dobro“. A ako mi kažu da nešto ne mogu, tad mogu tri puta, sad ćeš da vidiš kako mogu“, priznala je Anđela.

Ona je nakon sinoćnog nastupa otkrila i šta njena porodica misli o njenom prijavljivanju, kao i šta su joj poručili pred izlazak na scenu.

„Oni su isto bili uzbuđeni. Čuli smo se preko video poziva pre nego što sam izašla. Poželeli su mi sreću, rekli su da sam za njih najbolja“, rekla je Anđela kroz osmeh za „Blic TV“.

Breskvica je nedavno u emisiji „Balkanskom ulicom“ otkrila i čime se njeni roditelji bave, što je do sada izbegavala da pominje.

„Pa mama je završila, bila je kuvar jedno vreme, ali onda kad je dobila nas, prosto je odlučila da ostane kod kuće i da provodi vreme sa nama. A tata ima svoju firmu, bavi se nameštajem, pravi nam sve po kući“, rekla je ona tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz