Pretraži

„Sa mamom ću snimiti narodnjak!“ Lacku iskreno o porodici i počecima, pa priznao kada će prestati da se bavi muzikom (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Youtube printscreen/IDJTV

Jedna od popularnijih repera mlađe generacija, Lacku, do vrtoglave popularnosti je došao remiksima najpoznatijih folk numera, kao i svojim trep pesmama koje su brzo postale omiljene u klubovima.

Lacku je od malena bio okrenut umetnosti, te mu je pored muzike i produkcija bila veliki san, pa je probao da se upiše na FDU. Iako nije prošao prijemni, reper nije odustao od ove karijere i nastavio je vredno da radi na produkciji kako svojih pesama tako i remiksa.

Sav trud mu se isplatio kada je njegov prvi solo album doživeo veliki uspeh, međutim Lacku je sada u najnovijem IDJHot-u otkrio da popularnost nije bila nešto čemu je oduvek težio.

„Ja nisam muzikom krenuo da se bavim zbog uspeha, nisam imao uopšte u glavi da ću postati popularan, to je meni mama pričala. Ja kada sam krenuo da pravim taj album, meni je mama rekla ‘Videćeš, za godinu, dve kada budeš krenuo da kupuješ kola’, ja sam bio iz fazona važi, ne interesuje me to. Nisam sa tim ciljem izbacivao muziku uopšte i onda kada sam video kuda to ide, onda sam skapirao da će to jednog dana stvarno da se desi. Onda sam radio, radio, radio i kada se desio taj momenat da postanem popularniji, nisam se osećao kao vau, top, nego više u fazonu sad je sve kako treba.“

Lacku je neretko isticao da mu je porodica najveća podrška u svemu, a da je najveće razumevanje dobio od majke, koja je takođe u muzičkim vodama.

„Nisu mi nikad ništa zamerali. Ja ističem majku zato što je ona sa muzičke strane tu, bavila se muzikom i to sve. Otac je uvek bio otac, bio mi je tata uvek. On, kada me mama digne u nebo, mi spusti loptu dole, tako da su oboje imali učinka u vaspitanju, u svemu ovome i ne mogu sada da ih odvojim“, rekao je on.

Njegovi fanovi često ističu kako bi voleli da od mladog repera čuju i neku folk numeru, a kako je sada priznao on je spreman da to uradi, ali u duetu sa jednom posebnom osobom.

„Sa mamom, da, to mi je pre svih saradnji ikada, pošto ja inače po svim intervjuima volim da kažem da bih sarađivao sa Marinom Visković. Ali kada snimim pesmu sa mamom, ja doslovno ne moram da se bavim muzikom posle toga“, istakao je Lacku.

Šta je rekao o skandalima na javnoj sceni, ali i druge najnovije vesti iz showbizz-a možete pogledati u najnovijem izdanju IDJHot-a voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz