Pretraži

Oženio se popularni reper: Biba i njegova dugogodišnja devojka stali na „ludi kamen“, proslava vrvela od poznatih (FOTO)

Showbiz
1
biba

Jedan od četiri člana popularne rep grupe „Crni Cerak“, Đorđe Bibić poznatiji kao Biba, juče je stao na „ludi kamen“ i oženio se svojom dugogodišnjom devojkom.

O privatnom životu momaka iz grupe se malo zna, s obzirom na to da ne vole da se eksponiraju u javnosti osim kada je reč o muzici, tako da su jučerašnje objave iznenadile sve fanove popularnog repera.

Bibina devojka, a sada i supruga, poznata pod nadimkom Saka popularna je na društvenoj mreži TikTok na kojoj je prati više od 12 hiljada ljudi. Ona neretko objavljuje klipove sa reperom i predstavlja mu veliku podršku u karijeri. Iako par već neko vreme uživa u ljubavi, vest o svadbi je došla kao pravo iznenađenje.

biba
Foto: Instagram printscreen/pavlemensur

Proslava je bila intimna za njihove najbliže prijatelje i porodicu, ipak ni brojne poznate ličnosti nisu izostale, te su se među zvanicama našli naravno članovi „Crnog Ceraka“, glumac Pavle Mensur, kao i njihov dobar drugar sa kojim često sarađuju Lacku, a goste je zabavljao Peđa Medenica.

Mlada je zablistala u dugoj venčanici na jedno rame, dok je Biba za sebe izabrao nešto neobičniju kombinaciju sakoa i rolke.

@estradiprodampricu?????? mommy

♬ original sound – ruz.edits

I sam reper se u jednom trenutku latio mikrofona, te je za svoju lepšu polovinu izveo deo njegovog najnovijeg dueta sa Amnom, „Naslovna“, zbog čega su mnogi zaključili da je Biba ovu pesmu posvetio svojoj izabranici.

biba
Foto: Instagram printscreen/bibismols

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz