Pretraži

VIŠE SE NE KRIJU: Vojaževa devojka objavila njihovu PRVU zajedničku fotografiju – evo gde uživaju! (FOTO)

News
2
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Nakon svih nagađanja njihova prva zajednička fotografija je ugledala svetlost dana.

Vojaž je nakon svog velikog koncerta u Beogradu odlučio da ode na odmor i to sa svojom lepšom polovinom.

Vojaž je do sada delio samo pojedine detalje o svom privatnom životu, međutim, par je sada definitivno odlučio da svoju ljubav pokaže svima.

Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Naime, par je pre nekoliko dana spakovao kofere i otputovao u Dubai, a Tamara je na svom Instagram proflu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi kako se ljube, a potom i jednu na kojoj se drže za ruke.

Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Podsećamo, Vojaž je nedavno otkrio detalje veze sa Tamarom, priznavši kako je počela njihova ljubavna priča.

– Devojka mi je u Norveškoj, živi u Oslu. Ovo je jako duga priča i jako je dugo muvanje trajalo. Mi smo se upoznali u Novom Sadu, preko zajedničkog prijatelja. Mnogo mi je bilo lepo, kada sam je upoznao, jer devojka nije uopšte imala dojam ko sam ja. Ona živi u Norveškoj, sluša njihovu muziku. Ono, od naših pevača čula je samo za Cecu. To mi je bilo mnogo zanimljivo jer sam konačno mogao da pričam sa nekim kao Mihailo. I kada god sam sa njom i sada, ja se osećam kao ja, kao običan Mihailo. Kod nje me je najviše privuklo to što je elokventna je i mnogo je pametna devojka. Nije uopšte ljubomorna i imam osećaj da mi veruje 100 posto – rekao je nedavno za „Blic“.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News