Pretraži

Romantični prizor u krugu porodice: Džastin i Hejli Biber obeležili šestu godišnjicu braka (FOTO)

Showbiz
0

Hejli Biber i Džastin Biber obeležavaju šestu godišnjicu braka – a prvu kao roditelji, budući da su nedavno poželeli dobrodošlicu svom prvom detetu.

Hejli Biber i Džastin Biber obeležavaju još jedan važan trenutak u svom životu kao par, šestu godišnjicu braka, a prvu nakon što su postali roditelji. Par je dočekao svog prvog sina, Džek Bluz Biber, pre tri nedelje.

Hejli, koja ima 27 godina, podelila je romantične slike na društvenim mrežama kako bi obeležila ovu priliku, fotografije zlatnih balona sa rečju „Volim te“, roze sveće postavljene među cvećem, kao i mutna štampana slika na kojoj se ljubi sa Džastinom.

Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

„6 godina“, napisala je Hejli na Instagram storijima, dodajući belo srce i emotikon vereničkog prstena. „Volim te, bebo.“

Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

Hejli i Džastin, koji imaju 30 godina, venčali su se u Njujorku 14. septembra 2018. godine, dva meseca nakon što su se verili tokom putovanja na Bahamima u julu. Neposredno nakon toga, godinu dana kasnije, venčali su se ponovo na velikoj ceremoniji u Južnoj Karolini, u prisustvu porodice i prijatelja.

Ove godine, Džastin i Hejli obnovili su svoje zavete po treći put na ceremoniji obnove zaveta na Havajima.

U maju, par je podelio slike i video snimke sa intimnog događaja, koji je ujedno bio i javno obaveštenje o Hejlinoj trudnoći.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz