Pretraži

Proslavio 81. rođendan skokom sa 11 metara: Legendarni glumac dobio je dete prošle godine, a sada pokazao da je duhom mlađi nego ikad

Showbiz
0
robert de niro
Foto: George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimedia

Robert De Niro proslavio je 81. rođendan, a ovaj dan je obeležio na nezaboravan način.

Legendarni glumac je proslavio rođendan odvažnim skokom sa jahte, trenutak koji je njegova najstarija ćerka, Drena De Niro, zabeležila i podelila na društvenim mrežama. Uzbudljivi video brzo je postao viralan, a obožavaoci su glumca prozvali „ludim“ u pozitivnom smislu, dok je slavio sa porodicom.

Drena De Niro je podelila seriju uzbudljivih trenutaka sa proslave očevog 81. rođendana, uključujući njegov smeo skok sa jahte. Ona je na Instagramu objavila karusel od pet slika: prva prikazuje Roberta kako se priprema da skoči u more, obučen samo u crveno-plave kupaće gaće sa prugama, sa raširenim rukama pre nego što udari u vodu.

Kada je Drena pitala zaposlenog na jahti koliko je visoka tačka sa koje skače, on je odgovorio: „36 stopa“ (oko 11 metara).

U drugom postu, Drena je podelila video u kojem Robert počinje da se prevrće i izvodi pun skok u vodu. Njena trenutna reakcija bila je šok i zabrinutost. Iako je skočio na glavu, Robert je sleteo na leđa, što je navelo Drenu da uzvikne: „On je tako lud. O moj Bože. O moj Bože. Jesi li dobro?”

Robert ju je uverio rekavši: „Dobro sam.“ Drena ga je zatim nazvala „bolesnim“ i „ludim“ zbog smelog skoka. Video je takođe prikazao Roberta kako uživa u plivanju, energično mašući rukama i nogama u kristalno čistoj vodi.

Karusel se nastavio sa nostalgičnom fotografijom iz detinjstva na kojoj Robert drži Drenu, zatim sa slikom Robertovog preminulog unuka Leandra, i na kraju sa fotografijom koja prikazuje glumčeve dragocene trenutke sa decom. Drena je postu dala naslov: „Srećan 81. rođendan mom tati i #1 osobi od poverenja… Volim te svim svojim srcem ♥️♥️♥️ #BobbyD zauvek ✨👑✨.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Robert je usvojio Drenu kada je imala pet godina, nakon što se 1976. godine oženio njenom majkom, Dajanom Abot. Dajana i Robert su dobili sina Rafaela, koji sada ima 47 godina, pre nego što su se razveli 1988. godine.

Robert ima i blizance, Džulijana i Aarona, koji imaju 28 godina, sa bivšom devojkom Tuki Smit; sina Eliota, 26, i 12-godišnju ćerku Helen Grejs sa bivšom suprugom Grejs Hajtauer; i 16-mesečnu ćerku po imenu Đia sa svojom trenutnom devojkom, Tifani Čen.

Pored svojih sedmoro dece, Robert ima četvoro unučadi: troje od svog sina Rafaela i jedno od Drene. Drenin jedini sin, Leandro De Niro Rodrigez, preminuo je u julu 2023. godine u 19. godini od slučajnog predoziranja drogom.

U vreme Leandrove smrti, Robert je dao izjavu za Us Weekly, rekavši: „Duboko sam pogođen gubitkom mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na izrazima saučešća od svih. Molimo da nam se pruži privatnost kako bismo žalili za gubitkom Lea.”

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz