Pretraži

„Ko zna kako će biti kada poraste“: Robert De Niro progovorio o strahovima i ćerkici koju je dobio sa 80 godina!

Showbiz
0
robert de niro
Foto: George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska legenda, Robert De Niro, otkrio je kako se snalazi u roditeljstvu, s obzirom na to da se pre nekoliko meseci, sa punih 80. godina ostvario u ulozi oca.

De Niro je sa svojom partnerkom, Tifani Čen, postao otac devojčice u maju 2023. godine. Ove vesti šokirale su svet, s obzirom na to da je u vreme objave trudnoće svoje devojke, glumac imao 79 godina, a kad se ćerkica rodila, Robert je napunio 80.

Sada, ovaj legendarni glumac je progovorio o tome kako se snalazi u ovoj ulozi za „AARP Magazin“.

„Osećaj je sjajan. Sve čime sam bio zaokupljen, oko čega sam brinuo nestane u trenutku kada pogledam u nju. To je čudesno“, rekao je on.

De Niro je potom postao vidno emotivan i otkrio koliko mu je činjenica da je ponovo otac jedne bebe, u ovim godinama, ulepšalo život.

„Kada bude porasla – ko zna kako će to biti? Ali sada taj sladak način na koji me gleda, kako upija sve oko sebe, pa i mene, kako razmišlja, posmatra i gleda je nešto neverovatno.“

Podsetimo, holivudska legenda i Tifani Čen, instruktora borilačkih veština, upoznali su se na setu filma „Stažista“ 2015. godine, ali je De Niro u tom trenutku bio u braku Grejs Hajtauer.

Par se zvanično razveo 2018. godine, ali je veza sa Tifani izašla na videlo tek 2021., kada je ovaj par uslikan kako razmenjuje nežnosti.

Pored devetomesečne Đije koju je dobio sa Čenovom, De Niro iz prvog braka sa Dijanom Abot ima sina Rafaela (46) i usvojenu ćerku Drenu (52). Glumac je potom sa Tuki Smit dobio blizance, Džulijana i Arona (27), a zatim je u braku sa Grejsu dobio sina Eliota (25) i ćerku Helen (11).

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz