Pretraži

RELJA POPOVIĆ SE OGLASIO IZ BOLNICE: Repera očekuje operacija, evo sa kakvim problemom se suočio

Showbiz
1
Foto: IDJTV

Poznati pevač Relja Popović oglasio ne na svom Instagramu profilu iz bolnice, pa je svojim fanovima otkrio sa kojim zdravstvenim problemom se suočio.

Fanovi našeg popularnog repera sa nestrpljenjem iščekuju izlazak Reljine nove pesme „Sve si znala“, koji je najavljen za današnji datum, a za koju je Relja nedavno podelio i sound koji je postao viralan na društvenim mrežama. Ipak, pre pesme dočekale su nas malo lošije vesti.

Naime, Relja se oglasio na svom Instagram profilu iz bolnice i fanovima saopštio da se sprema za operaciju ruke.

– Evo kako je život jedna čudna stvar. Vaš brat ide da operiše ovu ruku sada. Tako da, za par sati, oko 14, 15 časova, kad dođem sebi, vidimo se na lajvu da najavimo pesmu. Ljubi vas brat – rekao je Relja.

Foto: Instagram printscreen/reljarelja

Ovo je iznenadilo mnoge njegove fanove, a malo pre toga on je podelio još jednu priču. Naime, on se prisetio rođendana njegove pokojne mame koja je rođena na isti datum kada on treba da izbaci pesmu.

– Uvek mi je bio važana ovaj datum. Ove godine vam poklanjam pesmu s najiskrenijim emocijama u danu u kom bih do pre nekoliko godina mami poželeo srećan rođendan – napisao je on, sa naznakon „19. januar“.

Foto: Instagram printscreen/reljarelja

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz