Pretraži

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON OPERACIJE: Relja Popović se iz bolničkog kreveta obratio fanovima, evo šta je poručio (FOTO)

Showbiz
1
Relja Popović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Poznati pevač Relja Popvić oglasio se iz bolničkog kreveta nakon što je operisan, a fanovi su konačno videli kako je protekla operacija.

Jutros je sve iznenadilo obraćanje Relje Popovića preko Instagrama i to ni manje ni više nego iz bolničkog kreveta, kada je obavestio svoje pratioce da ide na operaciju ruke, pa najavio izlazak nove pesme.

– Evo kako je život jedna čudna stvar. Vaš brat ide da operiše ovu ruku sada. Tako da, za par sati, oko 14, 15 časova, kad dođem sebi, vidimo se na lajvu da najavimo pesmu. Ljubi vas brat – rekao je Relja.

Foto: Instagram printscreen/reljarelja

Sada se on, nakon nestrpljivog iščekivanja fanova da saznaju kako se oseća nakon operacije, konačno oglasio i otkrio tačno vreme izlaska peme.

– Evo ovako, pošto vaš brat nije bio baš u stanju da „lajvuje“ i najavljuje pesme, tako da uradićemo to ovako. Pesma je u 3, pišite komentare na pesmu. Ja kad budem u stanju čitam komentare. Ljubi vas brat – rekao je Relja.

Foto: Instagram printscreen/reljarelja

Njegovi fanovi svakako su sa nestrtpljenjem iščekivali izlazak njegove nove pesme „Sve si znala“, koji je najavljen za današnji datum, a za koju je Relja nedavno podelio i sound koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Komentari (1)

  1. Ozbiljna operacija. Kada se potiskuje neka emotivna blokada – vitalna sila kao opomenu izazove bolest.
    Ako se i posle toga emotivna blokada ne otkloni bolest se ponavlja, širi…
    “ Znakovi kraj puta“ „.
    Da mu Bog da brzi oporavak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz