Pretraži

OVAJ DETALJ JE MNOGIMA PROMAKAO: Glavnu ulogu u spotu Relje Popovića ponela ćerka POZNATOG VODITELJA (VIDEO)

Showbiz
0
Relja Popović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Reper Relja Popović nedavno je iznenadio sve kada je otkrio ko se nalazi u njegovom spotu za pesmu „Hladno leto“.

Relja je gostovao u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, a pored brojnih tema, dotakli su se upravo i ove numere i spota. Ivanović je najpre pustio jedan isečak iz spota na kome se vidi kako Relja igra i glumi sa devojkom.

„Ovaj tvoj poslednji spot izazvao je dosta pažnje u mojoj kući“, prokomentarisao je Ivan pre puštanja spota.

„Je l’ da? Baš me čudi, reci mi zašto?“, rekao je Relja kroz osmeh, a kada su pogledali isečak, reper je otkrio ko ima glavnu ulogu u pomenutom spotu.

„Ljudi ne znaju, a došli smo do toga da si ti malo pocrveneo. Ovo je ćerka Ivana Ivanovića u mom spotu“, otkrio je Relja, što je izazvalo ovacije kod publike.

Poznato je da voditelj ima dve ćerke, a njegova starija ćerka Staša se profesionalno bavi plesom. Ona je deo jedne plesne grupe sa kojom putuje širom sveta, a na njenom kao i na Ivanovićevom profilu često možemo videti Stašine slike, te se često mogu pročitati brojne komentari na račun lepote ove devojke, u šta su se sada i svi uverili gledajući spot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by staШа (@iivaanoovicc)

Ivan je često isticao koliko je ponosan na naslednicu, kao i da mu se život u potpunosti promenio kada se ona rodila, a sada je i sam Relja otkrio nešto više o njoj.

„Staša je jedna divna devojka i pretalentovana. Kako se tebi čini ovo?“, pitao je on Ivana.

„Ja sam video spot čim je bio gotov. Šta da kažem, ja sam rekao ‘Sine, drago mi je što si išla u baletsku školu da bi gurala čoveka po garaži'“, našalio se voditelj, a potom dodao.

„Ja sam od prvog dana kada je ona počela da pleše to podržao i bio tu za nju. Ja sam morao da odgledam sve vrste plesova, u svim gradovima u Srbiji, svetska prvenstva u Poljskoj, plesa mi je bilo preko glave. Znaš šta mi je bilo zanimljivo? Spot mi se dopao, vrlo je kul, s obzirom na to da su svi u nekom drugom fazonu sa spotovima, ovo je vrlo zanimljivo“, istakao je on.

@balkanska_kafana_ Evo kako je Ivan Ivanovic reagovao na Reljin spot u kom je njegova cerka Stasa Ivanovic #ivanivanovic #reljapopovic #tiktok #zatebe #viral #fyp ♬ original sound – 👑Balkanska kafana👑

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz