Pretraži

VOJAŽ POKAZAO KAKO PROVODI VREME SA DEVOJKOM: Pevač nikad zaljubljeniji, obradovao Tamaru romantičnim gestom (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Otkako je obelodanio vezu sa Tamarom Kujačić, Vojaž ne krije koliko uživaju u ljubavi, a svaki trenutak koristi da bude u njenom društvu, ali i da je iznenađuje romantičnim gestovima. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Iako on važi za jednog od tajanstvenijih ljudi sa scene, nije bilo lako ući mu u trag i otkriti ko je njegova devojka, međutim Mihajlo je u jednom trenutku ipak odlučio da pokaže javnosti svoju devojku i tim potezom iznenadio sve.

U pitanju je Tamara Kujačić, devojka koja do tog trenutka nije bila poznata javnosti, a kako Vojaž naglašava oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i to u Novom Sadu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Koliko vole da provode svoje slobodno vreme jedno pored drugog dokazuju fotografije na njihovim Instagram profilima, a ovog puta Vojaž je objavio fotografiju na kojoj je pokazao da je devojku iznenadio romantičnim gestom, kada joj je poklonio buket cveća, sa kojim je ona pozirala na fotografiji.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Sudeći po njihovim zajedničkim fotografijama, ovaj mladi par jako vodi računa jedno o drugom i među njima je velika ljubav.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz