Pretraži

Rajan Gosling se odlučio na veliki korak: Poznati glumac napustio Holivud, a ovo je razlog

Showbiz
1
Foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Rajan Gosling je u poslednjih godinu dana u centru pažnje javnosti zbog uloge u filmu „Barbi“, a nakon svega poznati glumac je odlučio da napusti Holivud.

Naime, ulogom poznate lutke Kena u filsmkom ostvarenju „Barbi“ Rajan je u prethodnih godinu dana dospeo u žižu interesovanja javnosti, a sa ovom ulogom je čak bio nominovan i za „Oskara“. Ipak, osim što je ostvaren na poslovnom planu, njegovi uspesi ne zaostaju ni u privatnom životu.

Naime, od 2011. godine glumac je u ljubavi sa 7 godina starijom koleginicom Evom Mendez. Iako se par može pohvaliti velikim ciframa na bankovnim računima oni su za svoje ćerke odabrali skroman život. Njihove devojčice, Esmeralda koja ima 8 godina i Amada koja ima 6, imaju sasvim normalan život običnih devojčica i par pokušava da ih sakrije od očiju javnosti i upravo zbog toga oni su se sada odlučili na jedan krupan korak.

Foto: Bruce/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, kako par želi da njihova deca imaju mirno detinjstvo oni su odlučili da se odsele iz Holivuda.

„Za njih su najvažniji posao njihove ćerke. Sve ostalo je na drugom mestu. Napustili su Los Anđeles i otišli severnije, dalje od Holivuda. Nisu želeli da devojčice odrastaju uz drugu slavnu decu“,  naveo je izvor za magazin „People“.

Isti izvor je dodao i kako se divi Rajanu i Evi zato što su uspeli da naprave ravnotežu i postave granice.

„Toliko im je stalo do braka i samo žele da njihove devojčice žive srećan život „, objasnio je izvor.

Podsetimo se, Eva je jednom prilikom pričala o njihovoj deci i početku ljubavi sa Goslingom, pa je objasnila zašto se tek u četrdesetoj godini ostvarila u ulozi majke.

„Nisam želela da imam decu sve dok se nisam zaljubila u Rajana. Imala sam 40 godina kada sam rodila svoje prvo dete „,  rekla je ona ranije.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz