Pretraži

„NAJBOLJA REAKCIJA VEČERI“: Rajan Gosling jednim potezom nasmejao ceo svet, snimak sa dodele nagrada brzinom svetlosti obišao mreže!

Showbiz
0
Foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Poznati glumac Rajan Gosling nasmejao je ceo svet jednim postupkom, a snimak na kom se vidi njegova reakcija na dodeli Critics Choice Awards je brzinom svetlosti postao viralan.

Raja Gosling je u prethodnoj godini bio česta tema medija zbog uloge Kena u popularnom filmu „Barbi“, koji je dosegao veliku popularnost.

Glumac kog znamo iz popularnog filma „Beležnica“, kao i iz mjuzikla “ La la land“ zbog kog je umalo dobio i Oskara, ovim ostvarenjem je samo još jednom pokazao koliki je njegov talenat.

Glumac se sada pojavio na dodeli Critics Choice Awards, koja je kao i obično okupila brojne zvezde, a iako je i sam događaj privukao veliku pažnju svetskih medija, Rajan Gosling i njegova rekacija na osvojenu nagradu izazvali su lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naime, numera iz filma „Barbi“ „I’m Just Ken“ osvojila je nagradu, a glumac je očigledno bio više nego iznenađen, o čemu svedoči i njegova reakcija, budući da je tokom proglašenja namrštio obrve i izgledao veoma ozbiljno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

„Rajan Gosling nam je dao najbolju reakciju večeri“, „Napravio je novi ‘mim’ s ovim licem“… samo su neki od komentara na njegov izraz lica. Neki su se šalili da ni njemu nije bilo jasno kako je pesma proglašena najboljom.

Autori pesme izašli su tada na scenu da prime nagradu.

– Rajane, ovo je tvoja nagrada koliko i naša – rekao je Ronson i dodao:

-Naterao si publiku da se zaljubi u ovu pesmu svojom nenadmašivom izvedbom, hvala ti.

Inače video je postao viralan, a njegova supruga Eva Mendes se odmah pridružila šali i podelila snimak preko svoj Instagrama, pa je u komentaru napisala:

– Volim ga!

Iako su mnogi očekivali da će se i ona pojaviti na dodeli nagrade, to se nije desilo, par je ostao dosledan sebi i ovog puta izbegavao zajednička pojavljivanja u javnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz