Pretraži

MARGO ROBI I RAJAN GOSILING PONOVO ZAJEDNO: Tandem koji je zavoleo ceo svet uskoro u novom filmskom ostvarenju

News
0
margo robi rajan gosling
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Nakon što su prevazišli sva očekivanja sa filmom Barbi, Margo Robi i Rajan Gosling ponovo će se zajedno naći u novom filmskom ostvarenju.

Genijalni su zajedno. Bilo bi savršeno kada bismo mogli da ih angažujemo za još projekata – izjavio je Džosi Maknamara, jedan od producenata filma.

Ovo je takođe bila želja mnogih fanova koji su brzo zavoleli film Barbi, a sada će se ona i ostvariti. Zvanično je potvrđeno da će ovaj glumački par igrati zajedno u novom filmu. U pitanju je novo ostvarenje iz franšize „Ocean’s 11“, koje će režirati Džej Rouč.

Reč je o prikvelu čuvenog filma koji su mnogi obožavali. Radnja ove epske ljubavne priče je smeštena mnogo pre dešavanja u koja nas je 2001. godine uveo prvi film u kojem su glavne uloge tumačili Džordž Kluni, Met Dejmon, Bred Pit i Džulija Roberts. Radi se o pljački koja se desila 1962. godine tokom Monako Grand-prija.

Foto: Youtube printscreen/Warner Bros. Pictures

Podsetimo se, film Barbi je prvi put prikazan tokom jula ove godine, a za kratko vrme je postao jedan od najpopularnijih filmova. Oživljavanje svetski poznate lutke na filmskom platnu pokrenulo je i mnoge trendove na društvenim mrežama, od modnih do toga da su mnogi fanovi pravili paste u roze boji i to objavljivali na drruštvenim mrežama. Ovo ostvarenje je tokom leta ostavarilo 1,4 milijarde dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News