Pretraži

GLUMICA ODUŠEVILA KREACIJOM ČUVENE BARBI IZ ’59. GODINE: Margo Robi i Rajan Gosling zablistali na svetskoj premijeri filma „Barbie“ u Holivudu (FOTO)

Showbiz
0
margo robi rajan gosling
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Brojne zvezde okupile su se u Los Anđelesu kako bi se prošetale pink tepihom i prisustvovale svečanoj premijeri filma "Barbie", a sve oči su bile uprte u glavnu glimicu koja je "oživela" čuvenu Barbi, Margo Robi, i, naravno Kena, čiju ulogu u ovom ostvarenju tumači Rajan Gosling.



Iako je se za Barbi najčešće vezuje pink boja, Margo za ovu priliku ipak nije odabrala haljinu u ovoj nijansi, već se odlučila za klasiku. Glumica je, naime, zadivila sve prisutne kada se pojavila u elegantnoj crnoj haljini bez bretela, obasutu šljokicama i ukrašenu detaljima od tila.

Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

 

Margo je elegantnoj toaleti je dodala takoe crne rukavice iznad laktova, a zanimljivo je da je ova kracija inspirisana upravo haljinom koju je davne '59. godine "nosila" čuvena lutka Barbi.

Foto: Les Arts Décoratifs, Paris / Jean Tholance / akg-images / Profimedia

Lutka Barbi iz 1961. godine, foto: Les Arts Décoratifs, Paris / Jean Tholance / akg-images / Profimedia

 

Iako Margo nije nosila roze boju, umesto nje je to učinio njen kolega Rajan, koji se na svečanoj premijeri pojavio u pink odelu koje je upario sa košuljom nešto svetlije nijanse i cipelama u bež boji. 

Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz