Pretraži

Rada Manojlović progovorila o ljubavnom životu: „Tugujem, čekam voljenog…“

Showbiz
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko dana poznata pevačica Rada Manojlović je otkrila da pokreće novi biznis – osim što je jako uspešna u pevanju, pevačicva je želela i dodatni izvor prihoda, pa se odlučila da počne „pametno da ulaže u novac“.

Rada često za medije govori o svom privatnom životu, pa je sada za kamere opet progovorila o svom novom biznisu, ali je pričala i o ljubavnom životu, kao i o potencijalnom duetu sa kolegom i bivšim dečkom Milanom Stankovićem.

Kako je iza nas Dan zaljubljenih, ona je prvo otkrila da li slavi ovaj praznik i da li postoji neko u njenom životu.

– Ne slavim Dan zaljubljenih, tugujem, čekam voljenog. Evo Boga mi ovo je već druga godina. Ja jako želim ljubav, ali svi smo svesni moje nesvesti kada se zaljubim, ja bih volela da me svi pustite sa tim ljubavnim pitanjima, jer znamo da ću ja da odlepim. Ja sam takva kad se zaljubim, ja se povučem. Čeka me jako dugo taj posao da ga dovršim, čekaju me pesme, spotove sam sve snimila. Neće ni Milan duet sa mnom. On je sada znaš u kojim vodama, njega naterati na estradu, kao zmija žabu se davimo, ali videćemo… Ako se on ikada kada bude vratio na estradu, nemoj da sumnjaš da ću da ga gušim, to će mu biti prvo i poslednje – rekla je Rada za Blic.

Inače, njena sestra Maja je ujeno i Radin menadžer, pa se pevačica našalila da joj ona čuva pare.


– Sve pare idu kod Maje. Ona je neko uz koga sam naučila da završavam svoje obaveze. Naučila me je da pišem. Ne znam da li ću stan da kupim, možda se skućim na nekom drugom mestu. Mislila sam pare da potrošim na neke lokale, da mi nešto kaplje da odmorim dušu. To bi opet Maja morala da vodi – istakla je pevačica za „Blic“.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz