Pretraži

Rada Manojlović iskreno o planovima za budućnost: „Stižu me godine, hoću da se smirim“

Showbiz
0
Foto: M.M./ATAImages

Poznata pevačica Rada Manojlović za medije je progovorila o svojim planovima za budućnost.

Rada neretko za medije priča o svom privatnom životu,  a nedavno je otkrila sve o dešavanjima na ljubavnom planu.

Sada je pevačica za medije otkrila planove vezane za budućnost, naročito kada je partner u pitanju, pa je i priznala da li je zaljubljena.

– Trenutno nisam, ali mislim da kada se to desi i osetim da je to to, poželeću ozbiljnije stvari. Ne bih volela da provedem život sama, plašim se samoće i mislim da mi je sada vreme za brak i porodicu. Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu svoje pesme da zagrlim. Uspeh i publika su lepi, ali ako nemaš s kim da podeliš to, čemu sve? Pčela sam radilica, ranije to nisam osećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi fale porodica i ljubav – istakla je pevačica pa otkrila zbog čega je i dalje sama.

 

– Problem je samo u meni. Lepo mi je deda rekao posle prvog, drugog, trećeg: „Ako ti nijedan ne valja, onda je, ćerko, do tebe.“ Očigledno fantaziram… Stižu me godine, hoću da se smirim, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve sama. Trebalo bi da mi neko titra i da me razmazi – priznala je Rada.

Ona je ovom prilikom takođe otrila šta je njoj bitno kod partnera i šta je to što muškarac mora da poseduje.

– Neću da lažem, fizički izgled mi je najbitniji. Bilo je puno dobrih momaka koji su pokušavali da me osvoje, ali ako nema „hemije“, džaba sve. Ne mogu da se zaljubim u dobrotu. Mora da ima oči u kojima ću videti samo sebe i ceo svet. Mora da bude i lep i zgodan! Volim da mi zavide na izboru partnera, ali mi je važno da taj neko preuzme i deo mog tereta, obaveza, da idemo istim putem ka zajedničkom cilju – rekla je ona za „informer“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz