Pretraži

„Godinama radim, a moj novac su drugi trošili“: Rada Manojlović priznala da pokreće novi biznis, pa najavila i kupovinu nekretnine

Showbiz
1
Photo: Instagram/radamanojlovic

Poznata pevačica Rada Manojlović potvrdila je da pokreće novi biznis, pa otkrila da planira i kupovinu novog stana.

Rada Manojlović je neko ko neretko govori o svom privatnom, ali i poslovnom životu, pa svojim fanovima često otkriva svoje planove, a sada je objasnila da pokreće novi biznis, ali i da planira kupovinu novog stana.

Pre godinu dana pojavili su se navodi da je Rada odlučila da pokrene novi biznis sa svojom sestrom Majom koja je postala menadžer.

– Rada i Maja su rešile da novac od nastupa pametno ulažu. Sve što su zaradile od Nove godine do sada uložile su u garažna mesta. Na tu ideju su došle na nagovor prijatelja koji već ima 20 parking mesta i odlično zarađuje – rekao je izvor blizak pevačici pre godinu dana i nastavio:

– Iako su cene parking mesta skočile, Rada i Maja su dobile popust, pa su pre nekoliko dana kupile tri garažna mesta za 55.000 evra. Još nisu počele da ih izdaju, ali planiraju da na mesečnom nivou za jedno parking mesto traže 150 evra.

On je takođe naveo i da su Radu jedva nagovorili na ovo jer je smatrala da tu nema zarade, ali se ona potom predomislila, prenosi „Blic“.

 

Sada se i pevačica oglasila povodom ovog pitanja, pa priznala da je zaista pokrenula novi biznis i da planira kupovinu stana.

– Ne želim da detaljišem o biznisu, ali hoću da pametno ulažem novac. Tata me je vaspitavao da uvek prvo mislim na druge, pa na sebe, sada ga kritikujem zbog toga. Što da delim drugome više nego sebi?! Godinama radim, a moj novac su drugi trošili. E pa došlo je vreme da sestre Manojlović ulažu u budućnost – rekla je pevačica i otkrila da će da kupi i stan:

– Planiram i nekretninu, ali ne u Beogradu. Ranije nisam znala s parama jer sam davala i do 30.000 evra za samo jedan spot. Ali dobro, ne žalim se, nekad bi se ta ulaganja isplatila, nekad ne… Ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ, ali sada sve radim mnogo pametnije! – rekla je ona za „Informer“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz