Pretraži

„NEMA PRAVILA, NIKO SE NE STIDI NIČEGA“: Rada Manojlović progovorila o svojim nastupima, pa otkrila kako joj je Marina Tucaković 2010. „prorekla sudbinu“

Showbiz
0
rada manojlović
Photo: Instagram/radamanojlovic

Poznata pevačica Rada Manojlović progovorila je o svojim nastupima pa priznala kako se tada nešto posebno otkači u njoj i u ljudima.

Rada Manojlović poznata je po tome da ume da napravi dobru atmosferu. Žurke na kojima je ona pevala svi hvale, a ni ona sama nikada ne krije zadovoljstvo. Pored toga što sve očarava svojim glasom i izgledom, ona osvaja pažnju mnogih upravo svojom energijom.

Pevačica je sada otkrila da su nastupi trenuci u kojima se ona u potpunosti „otkači“ i da je to vreme kada se ničega ne stidi.

– Na nastupima se posebno nešto otkači i u meni i u ljudima. Pogotovo su Nove godine kod mene poznate po tome što smo svi na stolicama, na stolovima, nema pravila, niko se ne stidi ničega. Totalno smo oslobođeni od razmišljanja o tome kako se ponašamo i šta drugi misle o nama- ispričala je sa osmehom Rada, a na konstataciju da je u pitanju žurka na kojoj se visi sa lustera, Manojlovićeva je poručila:

-Ako izdrži luster, bukvalno. Samo što se još nismo okačili na to. Ali ljuljaju se stolovi, da. Doći ćeš nekad na neku reprizu pa ćeš da vidiš. Kako god, može i kamera da zabeleži, ali moram da ti kažem da mi je Marina Tucaković prorekla sudbinu 2010. godine „Mešaj, mešaj mala, penji se na sto“, tako da to je to, ne znam, ona mi žena zacrtala – rekla je Rada za „Grand“.

Podsetimo se, ona je nedavno sumirala prethodnu godnu, pa je prokomentarisala negativne komentare koje često dobija kao i kako se bori sa njima.

– Da se s time borim, promenila bih se i pokušala da podiđem širim narodnim masama, ali generalno većina me voli. Mnogo je manje hejtera. Oni loši komentari, sa kojim sam se do sada susrela, su uglavnom na konto toga što sam sa sela. Konstantno sam „seljanka“. To je nešto što ne mogu da promenim, tako da se protiv toga ne borim. Šta god da obučem, kažu da sam seljanka. Nemam problem ni sa tim, dovoljno sam sazrela – zaključila je ona tada za Blic.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz