Pretraži

„Pustio je krv na papir“: Henny progovorio o ljubavnom odnosu poznatog para kojim je inspirisan veliki HIT

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Brojni hitovi izvođača i repera Generacije Zed već nekoliko godina unazad broje milionske preglede, te su oni novim muzičkim pravcem u potpunosti osvojili publiku, a sada je jadan od osnivača, Heni progovorio o tome kako su nastali hitovi u čijem stvaranju je on učestvovao.

Gotovo svi članovi ovog labela učestvuju u stvaranju pesama koje izbacuju, kroz produkciju, komponovanje ili pisanje tekstova. Pored brzih, klupskih numera, oni su poznati i po baladama, a upravo je jedna ljubavna pesma ostavila veliki pečat u Henijevoj karijeri.

Radi se, naime, o duetskoj pesmi sa Editom Aradinović, pod nazivom „Magla“, koja na Jutjubu broji više od 7 miliona pregleda.

Popularni izvođač je sada otkrio detalje koji se kriju iza nastanka ove numere i emotivnog teksta.

„15. januara 2020. godine je bilo toliko maglovito da sam jedva došao do studija i prvo što sam snimio je ovo“, napisao je on uz deo spota i refren ove pesme.

Foto: Instagram printscreen/hennypijem

„Za takve pesme se jednostavno desi da slučajno nastanu. Imao sam strofe, sve sam otpevao, sve ful, Relja napisao tekst za 5 minuta. Ja sam to mesecima preslušavao i nisam znao da napravim taj refren. I samo je to veče bila najveća magla koju sam video u životu, došao sam do studija i bio sam u fazonu ‘S tobom mi je magla brate’. Jednostavno se desi nekad tako slučajno“, dodao je Heni.

Foto: Instagram printscreen/hennypijem

Izvođač se potom osvrnuo i na još jedan veliki hit, duetsku pesmu sa Breskvicom, „Sava i Dunav“ koja broji neverovatnih 75 miliona pregleda.

Poznato je da je tekst za ovu numeru napisao Relja Torinno, kao i da ga je posvetio svojoj devojci Teodori Popovskoj, o čemu je par već pričao. Međutim, sada je Heni otkrio sa kojom idejom je pravio ovu pesmu i u kom filmu je pronašao inspiraciju.

„Ja sam takvu pesmu hteo da napravim godinu dana, kao iz filma „Zona Zamfirova“. I samo jedan nalet energije i napravio sam bukvalno celu pesmu, ceo bit, sve linije. Poslao sam Relji, a imao sam sreće što se on tada baš muvao sa Teodorom, bio je baš zaljubljen i bukvalno je pustio krv na papir, papir je goreo dok je pisao.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz