Pretraži

„Prvi put sam kuma ikada u životu i mislim da je to prelepa stvar“ Zejna progovorila o nedavnom događaju, pa otkrila da li će ponovo učestvovati na PZE

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Popularna pevačica pričala je za kamere IDJTV-a, pa je otkrila svoje buduće planove kada je karijera u pitanju, kao i gde se pronašla u ulozi kume.

Zejna je veliku pažnju prethodne godine privukla svojim učešćem na „Pesmi za Evroviziju“, kada je numerom „Najbolja“, ali i svojim energičnim nastupom uspela da izazove oduševljenje žanrovskom, ali i scenskom promenom.

S obzirom da uskoro počinju prijave za ovo takmičenje, a Zejna je već četiri puta bila učesnik, ona je sada otkrila da li će se ove godine  ponovo pojaviti na PZE.

„Da, ali ne u takmičarskom delu ove godine, zato što mislim da ove godine i sa „Nema te“ i sa „Najbolja“ i sa „Rumbom“, mislim da sam dovoljno pokazala kako ja vidim sebe i PZE i dosta sam doprinela da ja i moje kolege napravimo novu platformu i mesto gde zaista očekuješ dobru muziku i kvalitetne, zanimljive ljude tako da ove godine ja ću im biti ispomoć šta god bude trebalo, ali preskočiću ovu godinu zato što mislim da i meni treba odmor. Svake godine, to nije jeftina investicija i želim nekako da dam ljudima pesme i van PZE, ali nikad se ne zna, možda mi padne neka luda ideja za sledeću godinu“, istakla je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

S obzirom na to da je ove godine po prvi put bila kuma na Prajdu, podelila je svoje viđenje ovog događaja.

„Prvi put sam kuma ikada u životu, ikome, igde, tako da prvi put sam kuma tolikom broju ljudi. Mislim da je to prelepa stvar, zato što smatram da treba da uzmemo u obzir da svako ko ima problem da se prilagodi, da normalno živi i da bude priznat po zakonu u našoj zemlji, treba da dobije šansu i da mi kao javne ličnosti koje imamo glas koji može da se čuje malo šire, da treba da stanemo iza ljudi i uz tako neke zahteve. Njihovi zahtevi koje sam ja dobila taj dan kad su mi rekli da žele da budem kuma su nešto što zaista za mene predstavlja ljudska prava i nešto što ne može da remeti nikoga. Tako da ja sam baš bila ponosna što su me pozvali.“

Sa kim će Zejna sarađivati na novim pesmama, kako vidi veliki broj izvođača na našoj sceni i da li uskoro od nje možemo da očekujemo album pogledajte u najnovijem izdanju emisije IDJHOT.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz