Pretraži

„Svaki moj odgovor je bio proračunat“: Zejna otkrila detalje sa početka karijere, pa progovorila o saradnji sa Džordžijem (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Pevačica Zejna jedna je od izvođača koja je definitivno obeležila ovogodišnje takmičenje „Pesma za Evroviziju“, a sada je progovorila o svojim daljim planovima za karijeru, ali i brojnim detaljima iz privatnog života.

Zejna je svojim energičnim nastupom i numerom „Najbolja“ osvojila publiku, a kako ovo nije prvi put, već četvrti da se pevačica pojavljuje na popularnom takmičenju, ona je uspela da izazove oduševljenje žanrovskom, ali i scenskom promenom.

Ona je sada gostovala u novom izdanju emisije One On One, u kom je odgovarala na pitanja pratilaca sa Instagrama, te je otkrila da li je očekivala da će je ljudi zavoleti u ovolikoj meri, kao i kako je sve izgledalo na samom početku njene karijere.

„Pa nisam. Nekako u početku karijere, svaki odgovor je bio proračunat, smišljen i posavetovan od hiljadu ljudi, a onda kad sam počela da budem ja ja i da pričam ono što ja zaista mislim i da se ponašam opušteno kao da ste mi prijatelji, onda smo dobili tu neku dublju konekciju i posebno mi je drago zbog toga“, navela je Zejna.

S obzirom na to da je ostvarila kontakt sa Džordžijem koji se takođe ove godine predstavljao na takmičenju PZE sa pesmom „Luna park“, mnoge je zanimalo da li postoji šansa za duet njih dvoje.

„Pa da, rado, zato što IDJ zaista ima divne izvođače, mlade, talentovane, mnogo ima divnih devojaka, mnogo divnih momaka. Džordži je poseban zaista i posebno ga onako volim, tako da zašto da ne, uvek je sve do pesme zapravo“, istakla je ona.

Koji je Zejnin neostvareni san, kao i da li planira da se ponovo prijavi na PZE i mnoge druge detalje iz njenog života, pogledajte u najnovijem izdanju One On One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz