Pretraži

PRVA ŠETNJA SA SINOM: Marija Šerifović nakon objave koja je iznenadila sve, pokazala kako uživa sa NASLEDNIKOM (FOTO)

Showbiz
1
Marija Šerifović
Foto:Printscreen/Instagram:serifovic

Pre samo nekoliko dana pevačica Marija Šerifović iznenadila je javnost objavom da se po prvi put ostvarila u ulozi majke.

Marija je pre dve godine ušla u program za surogat majčistvo u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon iscrpnog procesa, ona je danas ponosna majka malenog Marija, koji se rodio u Los Anđelesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Pevačica je obaveštenje o njegovom rođenju i prve emocije povodom ovog trenutka podelila na svojim društvenim mrežama, nakon čega su usledile brojne čestitke i njene publike, ali i brojnih poznatih ličnosti. Ona je potom otkrila kakav je bio osećaj prvog kontakta sa bebom.

„Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj“, rekla je za „Blic“.

Da već uživa u majčinstvu, Marija Šerifović je sada pokazala na svom Instagramu snimcima prve šetnje sa sinom. Ona je usnimila kako gura kolica po sunčanom Los Anđelesu i dodala pesmu „Just the two of us“ („Samo nas dvoje“).

marija šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

S obzirom na to da pop zvezda planira da život sa sinom gradi u Srbiji, mnogi su se zapitali kada će se vratiti u našu prestonicu, a pevačica je otkrila da će se to desiti „vrlo brzo“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz