Pretraži

„SINE MOJ, OVO JE PRVI POKLON ZA TEBE“: Marija Šerifović spremila neprocenjivo iznenađenja za naslednika (VIDEO)

Showbiz
0
marija šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Jedna od najpopularnijih pop pevačica sa naših prostora, Marija Šerifović, iznenadila je javnost prošlog vikenda neočekivanom objavom da se po prvi put ostvarila u ulozi majke.

Marija je dugo godina želela da postane majka, a borbu za potomstvo je vodila u prethodnih nekoliko godina, u šta javnost nije bila upućena. Ona je na kraju pre tri godine ušla u proces surogat majčinstva u Americi, a sada joj se konačno ovaj san i ostvario.

Pevačica je dobila sina Marija u Los Anđelesu, a ovaj važan trenutak u njenom životu podržale su brojne kolege i prijatelji i otkrili koliko dugo i željno je Marija iščekivala ovaj trenutak.

Pop zvezda se i dalje nalazi u Americi, a kako je najavila ona i njen sin će se uskoro vratiti u Beograd gde će otpočeti miran porodični život.

Ona ne prestaje da deli svoje oduševljenje na društvenim mrežama, te smo do sada imali priliku da vidimo njenu i Mariovu prvu šetnju, kao i zajedničke trenutke koji su raznežili sve.

Marija Šerifović je sada odlučila da sinu podari poklon koji će trajati večno, a radi se o pesmi pod nazivom „Dolazi ljubav“, čiji je delić uz posvetu sinu okačila na svoj Instagram profil.

„Moj spokoj je dobio lice. Muzika je uvek bila moj jedini nacin da objasnim sebe, da podelim komad svoje duse. Pesmu „Dolazi ljubav“ – pisala sam zajedno sa autorima Njemu, dok sam ga cekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je dosla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe. Love, M“, napisala je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz