Pretraži

Prozivali su je da nije lepa i da ne zna da glumi: Mlada glumica se oglasila nakon dugog ćutanja i BRUTALNOM porukom odgovorila na sve uvrede

Showbiz
0
Foto: Richard Milnes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mlada glumica Sidni Svini nedavno se pronašla na meti kritika poznate producentkinje koja ju je prozvala da nije lepa i da ne zna da glumi, a sada je glumica nakon dugog ćutanja odlučila da joj odgovori.

Glumica Sidni Svini poslednjih godina oduševljava fanove svakim svojim pojavljivanjem. Iako jako mlada, njena popularnost je naglo skočila nakon uloge Kesi u popularnoj tinejdž seriji „Euforija“.

Osim što se istakla poznatim glumačkim ulogama, ona je veoma popularna i na društvenim mrežama gde fanovi uvek sa nestrpljenjem iščekuju njenu novu objavu.

Ipak, premda je stekla veliku popularnost među publikom, kritičari često i nisu baš oduševljeni mladom glumicom.

Tako se mlada zvezda nedavno pronašla na meti negativnih kritika poznate holivudske producentkinje Karol Bam.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Ona je jednom prilikom razgovoru sa filmskom kritičarkom Džanet Maslin rekla kako ne razume „pomamu“ za mladom glumicom, pa se tom prilikom prisetila časa koji je imala sa svojim studentima.

„Rekla sam svom razredu: ‘Objasnite mi ovu devojku. Ona nije lepa, ne ume da glumi. Zašto je svi žele i hvale?’ Niko nije imao odgovor, ali onda mi je postavljeno pitanje: ‘Pa, ako biste mogli da snimite svoj film zato što je ona u njemu, da li biste to uradili?’ Rekla sam: ‘To je stvarno dobro pitanje… Teško je dati odgovor na to jer svi želimo da napravimo film i ko odustaje kada dobije zeleno svetlo za to? Niko koga ja poznajem. Vaš posao je da napravite film’“, završila je ona.

Nakon ove kontastacije mnogi Sidnini fanovi su osudili producentkinju, a sada je i ona odlučila da odgovori na ovakve optužbe.

Naime, malo nakon ovih prozivki ona je objavila fotografije sa odmora provedenog u Meksiku, a u opisu fotografija je napisala:

„Oprosti što imam super si*e“.

Premda glumica nije jasno naznačila kome je ova poruka upućena svi su razumeli da su reči namenjene Kerol.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz