Pretraži

Najzgodnija glumica serije Euforija otkrila čime se hrani: Ovakav jelovnik niko nije očekivao!

Showbiz
0
Foto: Richard Milnes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata američka glumica Sidni Svini koja je osvojila simpatije mnogobrojnih fanova ulogom Kesi u seriji „Euforija“, otkrila je kako izgleda njen „režim“ ishrane, a njen meni ostavio je sve bez teksta.

Osim što se proslavila kao odlična glumica u seriji „Euforija“, ali i u filmovima „Madam Web“ i „Samo ne ti“, ova dvadesetšestogodišnjakinja ostvarila je zavidne saradnje sa svetski poznatim brendovima, a sve zahvaljujući izgledu za kojim su poludeli mnogi muškarci, ali i žene.

O njenoj izvajanoj figuri se konstanto priča, a sada je prelepa plavuša za magazin „Women’s Health“ otkrila čime se hrani. Naime ona je navela da za doručak najčešće jede bobičasto voće, jaja i kroasan. Izbegava da pije zaslađena pića i kafu te tvrdi da pije isključivo vodu.

Za ručak najčešće jede Cezar salatu s piletinom ili čizburger. Tvrdi da se nije odrekla konzumiranja slatkiša, a najdraži joj je kolačić s komadićima čokolade preliven sladoledom od vanile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Ona je takođe priznala i da voli italijansku kuhinju in da joj je to čest izbor za večeru. Prelepa glumica je svesna da ovakav način ishrane nije najzdraviji, ali da misli da je važno uživati u hrani.

Sa druge strane, iako ne vodi računa o ishrani, glumica već duže vreme trenira borilačke veštine (MMA) što joj pomaže da sagori višak kalorija i da održi savršenu liniju.

„U ringu sam imala sve u ružičastoj boji – masku, rukavice, štitnik za zube, sve. Kad uđeš u ring kao devojka u ružičastom, muškarci često to potcenjuju, ali kada pokažeš svoju pravu snagu, to je najbolji osećaj ikada“, rekla je ona, pa dodala:

„Ako imam sat vremena slobodno, odradiću vežbe uz pomoć neke od online platformi za vežbanje“, ispričala je.

Sidni Svini, Foto: Christopher Tamcke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz