Pretraži

Zvezda serije „Euforija“ na meti oštrih kritika: „Nije lepa i ne ume da glumi, zašto je svi hvale?“

Showbiz
0
Foto: Richard Milnes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda popularne tinejdž serije Eurofija, Sidni Svini, koja je u ovom ostvarenju glumila mladu Kesi, našla se na meti oštrih komentara filmskih kritičara koji ističu da ne razumeju odakle dolazi njena populranost.

Glumica Sidni Svini poslednjih godina oduševljava fanove svakim svojim pojavljivanjem. Iako jako mlada, njena popularnost je naglo skočila nakon uloge Kesi u popularnoj tinejdž seriji „Euforija“.

Nakon ove uloge, ponude su samo nastavile da stižu, pa je glumica dobila uloge i u filmovima „Anyone but You“, „Madame Web“, „Immaculate“, kao i u popularnoj seriji „The White Lotus“.

Osim što se istakla poznatim glumačkim ulogama, ona je veoma popularna i na društvenim mrežama gde fanovi uvek sa nestrpljenjem iščekuju njenu novu objavu.

Ipak, iako je stekla veliku popularnost među publikom, kritičari često i nisu baš oduševljeni mladom glumicom.

Oni su nedavno osuli „paljbu“ po njoj tvrdeći da je ona, tako „plava, savršena i sa velikim grudima“, dokaz da je takozvana „woke“ kultura u opadanju. Sada se mlada zvezda našla na meti negativnih kritika i poznate holivudkse producentkinje Karol Bam koja je tokom karijere producirala 34 filma u kojima su se između ostalih pojavili i Dženifer Aniston, Majkl Daglas i Doli Parton.

Sidni Svini, Foto: Christopher Tamcke / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Postoji glumica koju svi sada vole – Sidni Svini. Ja to ne razumem. Gledala sam u avionu film u kome Sidni Svini glumi jer sam namerno htela da ga odgledam. Želela sam da vidim ko je ona i zašto svi pričaju o njoj“, rekla je Karol u razgovoru sa filmskom kritičarkom Džanet Maslin, aludirajući pritom na novi film 26-godišnje plavuše „Anyone But You“.

„Gledala sam ovaj negledljivi film – izvinjavam se ljudima kojima se sviđa – ovu romantičnu komediju u kojoj oni mrze jedno drugo“, dodala je.

Poznata producentkinja se potom prisetila časa produkcije koji je nedavno održala na USC školi filmskih umetnosti, gde radi kao profesor:

„Rekla sam svom razredu: ‘Objasnite mi ovu devojku. Ona nije lepa, ne ume da glumi. Zašto je svi žele i hvale?’ Niko nije imao odgovor, ali onda mi je postavljeno pitanje: ‘Pa, ako biste mogli da snimite svoj film zato što je ona u njemu, da li biste to uradili?’ Rekla sam: ‘To je stvarno dobro pitanje… Teško je dati odgovor na to jer svi želimo da napravimo film i ko odustaje kada dobije zeleno svetlo za to? Niko koga ja poznajem. Vaš posao je da napravite film'“, završila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz