Pretraži

Prozivali su je da mu je rasturila brak, a danas njihova ljubav važi za jednu od najlepših: Poznata glumica čestitala suprugu 22. godišnjicu ljubavi

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/juliaroberts

Poznata glumica Džulija Roberts i njen suprug Danijel Moder su juče proslavili 22 godine braka, i premda danas važe za jedan od najlepših parova, njihova ljubavna priča je počela nešto drugačije.

Holivudksa glumica Džulija Roberts i njen suprug američki kamerman Danijel Moder juče su proslavi 22 godine srećnog braka. Glumica se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa podelila njihovu fotografiju iz mladosti uz tekst:

„Mi dvadeset dve godine“, napisala je ona, a mnogobrojni fanovi su im čestitali godišnjicu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Poznata glumica i njen suprug upoznali su na snimanju filma „Meksikanac“, a nakon nekog vremena zabavljanja usledilo je venčanje na izuzetno tajnoj ceremoniji. Par je upriličio proslavu tokom američkog Dana nezavisnosti, 4. jula i iskoristili su to što su u tom trenutku u celoj zemlji bile proslave, te su vešto sakrili razlog slavlja.

Iz svoje ljubavi oni su dobili devetnaestogodišnje blizance, Fineasa i Hazel čiju je fotografiju glumica prvi put objavila na njihov 19. rođendan. Osim njih, dve godine kasnije su dobili i sina Henrija.

I premda njihov brak danas predstavlja pravi primer iskrene ljubavi i važi za jedan od najskladnijih u Holivudu, ipak početak njihove veze nije baš izgledao tako.

Naime, glumica je više puta pričala o njihovom prvom sastanku, pa je jednom prilikom istakla:

„Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima“, rekla je Džulija o njihovom prvom susretu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)


A problem je bio ni manje ni više, nego to što je ona u tom trenutku izlazila sa Bendžaminom Bratom, dok je Danijel Moder bio u braku sa šminkerkom Verom Štajmberg.

Ubrzo se Danijel razveo od svoje tadašnje supruge i samo nekoliko meseci kasnije stupio u brak sa Džulijom, a s obzirom na okolnosti ona je dobila nadimak “ rasturačica brakova“, jer su je mnogi krivili za Danijelov razvod.

Nisu samo ljudi koji su posmatrali sve to doneli takav zaključak, već i Danijelova bivša supruga. Naime, Vera je prema pisanju Amo Mama otkrila da se Džulija udvarala njenom mužu dok su još bili u braku i javno je nazvala „kradljivicom muža“ te rekla kako taj brak neće potrajati.

„Deni ima lutajuće oko… i neće se promeniti“, izjavila je tada bivša Moderova supruga.

Ona je takođe izjavila da je bila veoma uznemirena zbog cele situacije i da zbog toga nije odobrila razvod Moderu nekoliko meseci.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz