Pretraži

JEDNU STVAR NIKADA NIJE PRISTALA DA URADI: Džulija Roberts otkrila šta joj je bilo NAJTEŽE u karijeri

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/juliaroberts

Džulija Roberts, jedna od najpoznatijih glumica sadašnjice,  pozirala je za naslovnu stranu časopisa „Vogue“, pa je tom prilikom otkrila detalje iz svog privatnog života.

Džulija je danas proslavljena glumica sa velikm brojem sjajnih uloga iza sebe. Otkada se pojavila na flimskom platnu ona ima jedno pravilo, a to je da se nikada nije skinula pred kamerama.

Glumica je u razgovoru sa scenaristom Ričardom Kurtisom rekla da želi da podrži ostale žene koje se bave glumom, a koje osećaju pritisak da treba da se skinu pred kamerama.

Ona je takođe progovorila o osećaju odgovornosti i istakla da je ponosna na to da su njene uloge prihvatljive za sve uzraste.

– Znate, ne kritikujem tuđe izbore, ali za mene je to što neću da skinem odeću u filmu ili da budem ranjiva na fizički način, izbor koji sam napravila za sebe.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Ona je takođe istakla da ima krvnu vezu sa Glorijom Stajnem, čuvenom femistkinjom, pa je otkrila da je verovatno to razlog njenog nepokolebljivog stava.

– Ja sam DNK rođaka sa Glorijom Stajnem! – rekla je ona.

Ona je takođe istakla da je na njenu odluku da se ne snima bez odeće uticalo i to što je majka:

– Znate da to zapravo nije ono što ja radim, pa ako ćete me zamoliti da to uradimm, morate da očekujete da to bude ublaženo. Znate, ja se kao mama troje dece tako osećam – istakla je glumica.

Ona se 2002. godine udala za snimatelja i Denija Modera , sa kojim ima troje dece, blizance Hejzela i Finejsa i dečaka Henrija.

Džulija je inače, u oktobru prošle godine napunila 56 godina, a po njenom mladalačkom izgledu se to nikada ne bi moglo reći. Svi su se uvek pitali koja je njena tajna, a ona je sada to konačno otkrila.

– Dobri geni, život koji je ispunjen, i to sam rekla, i to obično kažem kao neka šala, ali ja verujem u ljubav dobrog čoveka. Verujem da me moj suprug voli i brine o meni na način da se osećam duboko, duboko srećnom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Ona je Denija upoznala 2000. godine na snimanju fima „The Mexican“, kada je još uvek bila u vezi sa Bendćaminom Bretom, a Moder je bio oženjen.

– Znala sam koliko je divan, ali oboje smo tada bili u vezama pa smo bili samo prijatelji – tvrdila je ona 2003. u emisiji Opre Vinfri.

Pored ovoga, progovorila je i o ulozi u kultnom filmu, „Notting Hill“. Ona je otkrila kako je oklevala da prihvati tu ulogu.

Iskreno, jedna od najtežih stvari koju sam ikada morala da uradim bio je film „Notting Hill“, bilo mi je tako neprijatno. Mislim, razgovarali smo o tome toliko puta, ali zamalo nisam prihvatila ulogu jer se jednostavno činilo… jednostavno je izgledalo tako neugodno. Nisam ni znala da glumim tu osobu – bila je iskrena glumica.

Rekla je da nije volela „holivudsku odeću“ namenjenu za njen lik i da je u nekim scenama pomenutm filmu sa Grantom nosila svoju garderbu.

– Svog vozača, ljupkog Tomija, poslala sam ga natrag u svoj stan tog jutra. Rekla sam: „Idi u moju spavaću sobu i uzmi ovo, ovo i ovo iz mog ormara“. Bile su to moje japanke i moja slatka mala plava baršunasta suknja i majica kratkih rukava i moj kardigan – završila je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz