Pretraži

„Cela moja porodica ga je mrzela“: Ljubav Snežane i Milana Borjana počela je kao na filmu, a ona je od prvog susreta znala da će se udati za njega

Showbiz
3
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši golman Crvene zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana Borjan uživaju u skladnoj ljubavi još od 2015. godine, a svoju ljubav su odlučili da krunišu brakom samo nekoliko meseci nakon zabavljanja, 2016. godine.

Njihovu ljubav tokom godina ništa nije pokolebalo, te njihova porodica uživa u skladnom porodičnom životu, a najveću podršku u karijeri predstavlja upravo supruga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Međutim, na početku nije sve bilo toliko idilično. Pre samog upoznavanja, cela njena porodica, pa i sama Snežana, su znali za Milana i to tako što je on uzeo mesto u timu njenom rođenom bratu.

„Desilo mi se sve ono od čega sam bežala. Za sve je kriv moj brat Nenad, preko koga sam upoznala Milana. Brat je imao neverovatnu karijeru, ali je u mađarskom klubu Videoton doživeo strašnu povredu očnog dna. Nakon toga, vraća se u Srbiju. Imao je operaciju, posle koje mu se vid vratio. Zaigrao je za Radnički iz Niša, gde je bio prvi golman i kapiten. Ali u jednom trenutku mi javljaju da će Nenada zameniti neki kanadski reprezentativac Milan Borjan. I zaista, ubrzo ga je skinuo sa gola. Bila sam besna i ljuta. Cela moja porodica ga je mrzela! Bio je Hitler za našu familiju“, rekla je ona jednom prilikom u intervjuu za „Informer“.

Iako ga njegova porodica nije podnosila, njen brat Nenad Filipović i Milan Borjan su ubrzo postali najbolji prijatelji. S obzirom na to, kada joj je trebala pomoć da organizuje bratu rođendan, Snežana je poslala Milanu poruku i tako je započela njihova komunikacija.

Kada su se konačno našli u Nišu, kako je navela znala je da će se udati i zasnovati porodicu sa njim.

„Videla sam te oči i jednog neozbiljnog dečaka. Mislim, nije bio dečak, imao je 27 godina. Slušala sam godinama i čitala u knjigama, kažu da kada ti se desi prava ljubav, to osetiš, to vidiš, to doživiš. Prosto nisam zamišljala da to može da bude tako, ali zaista kada sam ga videla ispred te farbare u nekoj majici sa kratkim rukavima, u nekom šortsu do ispod kolena, potpuno onako blesavog, koji je izašao, kasni deset minuta, ja u šoku, sva militari fazon… Pogledala sam ga i pomislila to je čovek za koga ću se udati i sa kojim ću imati dete. To je zaista tako, to sam pomislila i eto, to se ostvarilo“, navela je Snežana za „Blic TV“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Danas njihova tročlana porodica uživa u luksuznoj vili u Beogradu, čije slike Snežana neretko deli na Instagramu, ipak na početku njihove veze, par je živeo u Snežaninom stanu, što ni Milan ne krije.

„Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac koji je imao potrošio na putovanja, izlaske… On to svima priča, nije ga sramota. I bolje što je bilo tako, jer smo sve zajedno stvorili. Možda naša ljubavna priča ne bi opstala da je bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub“, priznaje ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Kako su naveli za „Blic“, oni su potpune suprotnosti, ali baš zbog toga i smatraju da je njihova ljubav jaka.

„Idealan spoj dve različite osobe ali to je to to što čini ljubav. Ljubav te spoji baš kada ste različiti i onda ti da tu energiju i moć da nastaviš dalje da se boriš kroz život i generalno ima mnogo stvari što ona radi što ja ne volim i što ja radim, a ona ne voli ali ta ljubav nas spaja i to je ono što je najlepše i što nas vodi prema napred. Poštujemo jedno drugo i čuvamo naše carstvo što je najbitnije“, rekao je Borjan.

Komentari (3)

  1. Milan Borjan nije golman NAŠE reprezentacije, jedino ako autor ovog teksta nije neki Kanađanin…😳😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz