Pretraži

Veliki bazen, kamin i skupoceni detalji: Snežana i Milan Borjan uživaju u nesvakidašnjem luksuzu, njihova vila vredi milione (FOTO)

Showbiz
2
Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana Borjan i njen suprug, fudbaler Milan Borjan, uživaju u lukusuzu koji je često pred divljenja njenih pratioca na društvenim mrežama.

Snežana i Milan su svoju ljubav otpočeli davne 2015. godine, a vrlo brzo, nakon samo nekoliko meseci zabavljanja, par je odlučio da svoju ljubav kruniše brakom i od tada uživaju u skladnoj bračnoj zajednici.

Borjan je jedan od naših najpoznatijih golmana, koji pored angažmana u jednom domaćem klubu igra i za reprezentaciju, ali ni njegova supruga nije ništa manje ostvarena. Kada se par upoznao, Snežana je radila kao direktorka marketinga u jednom sportskom klubu, a posao je odlučila da napusti nakon što su rešili da osnuju porodicu.

Nedavno je Snežana otvorila i svoj salon lepote, koji je prilagođen svim luksuznim zahtevima koji njeni klijenti imaju. Pored uspeha na poslovnom planu, njeni pratioci na Instagramu kojih je skoro 75 hiljada često imaju priliku i da zavire u dom Borjanovih koji prema pisanju pojedinih medija vredi nekoliko miliona i koji često upoređuju sa holivudskim vilama.

Prema njenom Instagramu očigledno je da Snežana najviše uživa u velikom dvorištu, kojim dominira bazen, te da ovo mesto predstavlja pravu oazu mira u kojoj se opušta.

Što se tiče enterijera vile, u njihovoj dnevnoj sobi dominiraju mermer, velika garnitura plave boje, kao i nekoliko drvenih komada. Snežana je očigledno veliki ljubitelj biljaka, pa i one imaju svoje istaknuto mesto u dnevnoj sobi, a omiljeno porodično mesto, naročito zimi je i kamin pored kog se njihova mala, tročlana porodica rado okuplja kada im obaveze to dozvoljavaju.

Da je njihova ljubav gotovo idilična govori i jedan detalj koji je Snežana jednom prilikom podelila. Milan je naime ispunio njihovu dnevnu sobu buketima rozih ruža kako bi iznenadio supruga, što je nju potpuno oduševilo.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz