Pretraži

Prokletstvo britanske kraljevske porodice se nastavlja: Bivši dečko princeze preminuo pod sumnjivim okolnostima

Showbiz
0
Credit: Fred Duval / Zuma Press / Profimedia

Bivši dečko istaknute članice britanske kraljevske porodice, Paolo Liuco, preminuo je u 42. godini pod sumnjivim okolnostima, potvrdio je Us Weekly.

Liuco je pronađen u hotelu „CitizenM Worldcenter“ u Majamiju 7. februara u 15:22 po lokalnom vremenu, navodi se u izjavi policije Majamija za Us Weekly u sredu, 24. aprila. Uzrok smrti nije otkriven, međutim, Liucova smrt se „istražuje kao predoziranje“, a istraga je „u toku“.

Prema The Sun-u, Paolovo telo navodno je prebačeno u njegov rodni grad Long Ajlend, gde je održana sahrana 16. februara.

Popularna britanska princeza Beatris bila je u vezi sa Paolom pre 18 godina, a ono što je tada privuklo pažnju javnosti jeste razlika u godinama između princeze i mladića koja je bila 7 godina.

Beatris, koja danas ima 35 godina, kćerka je princa Endrjua i njegove bivše supruge Sare Ferguson. Ona je počela da izlazi sa Paolom 2005. godine kada je imala 17, a on 24 godine.

Tada je njena majka izjavila da podržava romansu uprkos razlici u godinama. „Svi imamo svoje puteve i moramo naučiti stvari na naš način, ali Beatris je razumna devojka, uskoro će napuniti 18 godina, a upravo će svoje punlotstvo proslaviti sa mnogo prijatelja, uključujući i Paola“, rekla je u javnom saopštenju tada.

Par je u vezi bio nešto manje od godinu dana, a okončali su je 2006. godine.

Pre nego što je započeo vezu sa Beatrice, Luico je imao problem sa zakonom kada je optužen za ubistvo Džonatana Dačitelijera, kolege sa univerziteta „College of the Holy Cross“, nakon što su se dvojica muškaraca fizički sukobila.

Optužnica je kasnije smanjena na napad i Liuzzo je obavio 100 sati društveno-korisnog rada.

Godine 2009. Paolo je ponovo bio u vestima nakon što je uhapšen zbog sudara koji je izazvao na Gold Coastu u Australiji.

Beatris se, s druge strane, udala za preduzetnika Edoarda Mapelija Mucija u julu 2020. godine. U septembru 2021. godine par je dobio svoju prvu ćerku Sijenu. Članica kraljevske porodice takođe je maćeha Mucijevom sinu, Kristoferu Vulfu, kog je dobio sa bivšom verenicom Darom Huang.

Credit: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Smrt nekadašnjeg dečka princeze ponovo je pokrenula spekulacije o prokletstvu kraljevske porodice o kom se na mrežama priča već mesecima.

Prema tvrdnji vatrenih fanova ovih kontroverznih tračeva, sve je počelo smrću kraljice Elizabete 2022. godine. Njen sin Čarls nasledio je presto, međutim kraljevsku porodicu je po svemu sudeći pogodila epidemija bolesti.
Najpre je u januaru Beatrisina majka, vojvotkinja od Jorka otkrila da je pobedila rak devojke, međutim nedugo nakon toga njoj je dijagnostikovan maligni melanom akon određenih analiza.

Nakon toga i kralj Čarls je otkrio da boluje od raka, kao i da se podvrgnuo intenzivnim terapijama, te da se nada pozitivnom ishodu.

Povlačenje voljene princeze Kejt Midlton iz javnosti takođe je izazvalo pravu buru, kako među fanovima, tako i među poznatim ličnostima. U zvaničnom saopštenju Bakingemska palata navela je da se princeza podvrgla operaciji abdomena, te da je uzela nekoliko meseci da se oporavi.

Međutim, njeno potpuno odsustvo iz javnosti pokrenulo je lavinu tračeva, te je princeza morala da izda zvanično saopštenje u kom je otkrila da takođe boluje od raka. Prema njenim rečima, bolest je otkrivena u ranoj fazi, nakon čega je ona operisana, a trenutno prolazi kroz preventivne hemioterapije.

Nedavno je takođe otkriveno da je Tomas Kingston, muž lejdi Gabrijele Vindzor, ćerke princa Majkla od Kenta preminuo. Ono što je zanimljivo jeste da je Tomas ujedno bio i bivši dečko Pipe Midlton, sestre princeze Kejt Midlton.

Prema navodima iz policije, on je preminuo usled posledica ranjavanja u glavu, a pored njegovog tela je pronađen pištolj zbog čega se sumnja na samoubistvo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz