Pretraži

Procurila strogo čuvana tajna: Voyage jednim potezom zaintrigirao fanove, pa na poseban način otkrio važan detalj (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Zorana Mandic/ATAImages

O novom albumu repera Voyaga spekuliše se već neko vreme, a sada je popularni izvođač odlučio da svojim fanovima da jedan mali znak kada se radi o datumu izlaska.

Još od starta njegove solo karijere, Voyage osvaja svoju publiku brojnim hitovima koji broje milionske preglede, a po svemu sudeći on i njegove kolege su započele potpuno novi žanr kada je reč o muzici.

Prošla godina je protekla u znaku najava prvog albuma mladog izvođača, a on je do sada najavio nekoliko novih numera koje će se naći na albumu i zaintrigirao fanove delovima pesama, te oni sa nestrpljenjem iščekuju ovaj projekat.

Datum izlaska Voyagevog prvenca se po svemu sudeći bliži, s obzirom na to da je reper obrisao sve objave i profilnu sliku sa svog Instagram profila, što su ranije radile mnoge strane, ali i domaće zvezde pred izbacivanje albuma.

Poznato je da je Mihajlo nedavno uplovio i u preduzetničke vode, te je napravio zdrave ledene čajeve, a sada je svoj brend iskoristio kako bi najavio album i aktivirao fanove. Njegovi ledeni čajevi počeli su da se prodaju u marketima, on je na jednoj ambalaži napisao datum izlaska albuma.

Čaj sa njegovim potpisom i ovim datumom je završio u rukama njegovih fanova koji su ovo podelili na društvenim mrežama, a potom je i sam reper podelio ovu fotku. „Neko je pronašao datum izlaska albuma“, napisao je Voyage.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Ipak, ovaj detalj otkriven je samo vernom fanu koji je imao sreće da pronađe ambalažu sa ispisanim datumom izlaska albuma, međutim, široj javnost ovaj podatak je još uvek nepoznat, budući da je na objavi na Instagramu datum prekriven stikerima, a ono što je sigurno jeste da će popularni reper publiku novim albumom, koji svi s nestrpljenjem iščekuju, obradovati tokom ove godine.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz