Pretraži

Peh na zabavi dobar znak? Teya Dora obeležila rođendan gala proslavom, jedan potez pevačice izazvao brojne komentare (VIDEO)

News
0

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora proslavila je svoj 32. rodjendan u Švedskoj, a na proslavi joj se dogodila mala nezgoda za koju ona sumnja da je ipak možda neki znak sreće.

Naša ovogodišnja evrovizijska predstavnica Teya Dora uveliko se priprema za prvo polufinalno veče u Švedskoj.

Nije tajna da je upravo ona jedan od favorita, što zbog svoje pesme “Ramonda“ koja je opčinila mnoge, ali i zbog svog velikog hita “Džanum“ koji je bio u vrhu top lista Spotifaja i koji je našoj pevačici doneo svetsku slavu i prepoznavanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Teya Dora je juče proslavila svoj 32. rođendan, a kako su domaći mediji i najavili ona je u Švedskoj napravila veliku zabavu na kojoj je okupila brojne predstavnike iz drugih zemalja, a goste su tom prilikom dočekivali ona i predstavnik Hrvatske Bejbi Lazanja.

– Izgledam mlado i zvučim bebasto. Mi umetnici, kako kažu, mentalno ne starimo, moguće da je zbog toga čudno što imam ovoliko godina – ispričala je Teya Dora za „Telegraf“, a mnogi su neretko u neverici kada čuju koliko ona ima godina s obzirom da izgleda dosta mlađe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Na samoj proslavi slavljenici se dogodio mali peh dok je razgovarala sa predstavnicom Slovenije Raiven. Naime, Teya Dora je prišla barmenu kako bi se poslužila šampanjcem koji je pripremljen za nju i goste, ali su u jednom trenutku sve čaše završile na podu, te se tako sve prosulo.

U video snimku je Teya Dora nepomično stajala i gledala, a svima je bio krajnje simpatičan njen potez kao i izraz lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Teodora je na svom Instagram profilu podelila snimak o kome se priča i na Tviteru, a uz video je ostavila simpatičan opis kojim je naslutila da je to možda ipak znak dobre sreće.

Foto:Printscreen/Instagram:iamteyadora

“Za dobru sreću, možda“, napisala je Teya Dora.

Ona će nastupiti na prvoj polufinalnoj večeri 7. maja pod rednim brojem dva gde će predstavljati Srbiju sa dobro poznatom pesmom “Ramonda“ koja je opčinila mnoge ljude ne samo iz naše zemlje, već i iz okolnih, što pokazuje brojna podrška koju ona ima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News