Pretraži

FILMSKA VIKEND PREPORUKA: Ovo su 3 NAJGLEDANIJA filma na Netfliksu ove nedelje – ne propustite da ih pogledate!

Showbiz
0
Foto: Blume / Alamy / Alamy / Profimedia

Vikend je pravo vreme za opuštanje i glednje filmova, a mi vam donosimo preporuku tri trenutno najgledanija novogodišnja filma na Netfliksu –  vaše je samo da obezbedite grickalice i piće i da se udobno smestite. 

Vikendom svi volimo da se opustimo i da se odmorimo od nedeljnih obaveza, bez obzira na to kog smo uzrasta. Neko voli da šeta, neko da se druži, neko prosto da spava, ali aktivnost koja sigruno svima predstavlja zadovoljstvo u toku ovih hladnih zimskih dana, jeste gledanje filmova. Neki od vas će posetiti bioskop, ali za one koji više vole da ostanu u toplom domu, pod ćebetom i uz šoljicu toplog napitka, mi smo izdvojili 3 filma koja su savršena za prazničnu sezonu, a koja su bila najgledanija na Netfliksu u prethodnoj nedelji.

Catering Christmas

Catering Christmas predstavlja jedan od tipičnih novogodišnjih filmova. Ovaj film prati hemiju između uvek prelepe Meri Paterson i Australijanca Danijela Lisinga.

Ono što pravi razliku od dosta novogodišnjih filmova jeste dobra gluma. Ovo je slatka priča o Moli Paterson ugostitelju iz malog grada koja dobija ugovor da obezbedi hranu za novogodišnju gala fondaciju gradskog dobrotvora. Ona upoznaje Karsona kog glumi Lising, pomalo crnu ovcu u porodici, i kao što možete i pretpostaviti varnice počinju da lete između ovo dvoje.

Da, Ovo jeste tipičan novogodišnji film koji smo videli milion puta sve do neočekivanog trenutka kada jedan od protagonista mora da napravi težak izbor. Ovo je jedan od tipičnih, ali lepih novogodišnjih filmova, savršenih za vikend opuštanje.

The Christmas Chronicles

Dvoje braće i sestara u Loveplu u Masačusets, Kejt i ucenjeni skeptični Tedi, za Badnje veče su postavili zamku Deda Mrazu kako bi ga uhvatili na video kameri. Koliko dece može da se vozi sa Deda Mrazom na Badnje veče?

Oni su se ušunjali na sanke i sakrili. Kao rezultat toga to postaje težak put – nesrećno sletanje u Čikago sa nestalim irvasima, (magičnim) šeširom i poklonima. Hoće li polovina dece na kontinentu ostati bez poklona ili će Deda Mraz ipak uz pomoć dvoje dece upseti da pokrene sanke u naredna dva sata.

Best. Christmas. Ever!

Svakog Božića, bez izuzetka, Džeki šalje hvalisavi bilten koji čini da se njena dugogodišnja prijateljica Šarlot oseća kao grudva uglja. Kada sudbinski obrt dovede Šarlot, njenog muža Roba i njihovu porodicu na snežni prag Džeki i njenog muža Valentina baš dan pred Božić, Šarlot koristi svaršenu priliku da dokaže da savršeni život njene stare prijateljice ne može da bude toliko savršen.

Ipak u tom svom prvelikom nastojanju ona upada u zamku da uništi Božić obema porodicama, pa se udružuje sa starom prijateljicom kako bi izgladile stvari.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz