Pretraži

„NISAM HTEO DA RADIM TE FILMOVE“: Džejkob Elordi priznao koju ulogu je MRZEO, pa otkrio i razlog

Popcorn
0
dzejkob elordi
Foto: Youtube printscreen/ The Kelly Clarkson Show

Glumac Džejkob Elordi, najpoznatiji po ulozi u seriji Euforija, konačno je otkrio koja od njegovih mnogobrojnih uloga mu nije odgovarla i koju čak nije ni želeo da glumi.

Izgleda da glumci ne glume baš uvek samo u onim filmovima i serijama u kojima žele. Nekada ih njihovi menadžeri jednostavno „uguraju“ u neke projekte koji možda glumcima i nisu baš omiljeni, ali – posao je posao.

Kao što i mi nekada ispunjavamo obaveze koje nam nisu omiljene, tako je ponekada i sa glumcima i sa biranjem uloga. Izgleda da u ovoj karijeri nije sve tako kako se čini. Nekada čak i poznati glumci moraju da glume u serijama ili filmovima koji im se ne sviđaju jer to može biti dobro za njihovu karijeru.

Izgleda da se u takvoj situaciji pronašao i Džejkob Elordi koji je trenutno u fokusu medija zbog uloge Elvisa Prislija u filmu „Priscilla“ o kom u poslednje vreme pričaju svi.

U toku promocije glavni glumci daju intervju, a Džejkob je generalno surovo iskren i uvek kaže šta misli. U intervjuu za GQ on je iskreno rekao koju svoju prethodnu ulogu je posebno mrzeo. On je priznao da mu biti Noa Flin u filmu „The Kissing Booth“ uopšte nije odgovarala i nije imao želju da je glumi.

– Nisam hteo da radim te filmove – rekao je u intervjuu pa dodao:

Ti filmovi su mi smešni.

Kissing booth
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Kako je istakao, pristao je na ulogu u njima jer su mu obećali da ako odglumi jedan takav film, sledeća uloga će mu biti nešto što želi da glumi.

To se nažalost nije dogodilo, jer je na kraju morao da odglumi u čak tri dela ovog kako on kaže „smešnog“ filma. Ono što mu je najviše smetalo jeste što mu na setu nisu čak ni dali da doda neke svoje originalne ideje.

Ovo svakako nije bio prvi put da je on otvoreno pričao protiv popularnog filma. I ranije u intervjuima on je priznao da je želeo da odustane već nakon prvog nastavka i da mu se nije sviđalo što stalno mora da bude bez majce.

Možda je zapravo pravi razlog što mu se nije glumilo to što je nakon prvog nastavka prekinuo vezu sa Džoi King, sa kojom je glumio ljubavnu vezu u druga dva nastavka.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn