Pretraži

Pre dve godine se udala u tajnosti, a sada napokon objavila fotografije: Jedan detalj sa ceremonije ZGROZIO fanove

Showbiz
0
Printscreen:insatgram/anyataylorjoy

Poznata glumica Anja Tejlor Džoj nakon dve godine je konačno potvrdila brak sa Malkolmom Makrejom, pa sa mnogoborjnim fanovima podelila fotografije sa tajnog venčanja.

Pre dve godine zvezda serije „The Queen’s Gambit“ i poznati pevač su se tajno venčali u Sjedinjenim Američkim Državama, kako su mediji navodili, u Palazzo Pisani Moretta – palati iz 15. veka na venecijanskom kanalu Grande.

Fanovi su u različitim časopisima mogli da vide neke fotografije sa ovog venčanja, a sada ih je konačno objavila i sama glumica, pa suprugu poželela „srećnu drugu godišnjicu braka“ i podsetila na njihovo venčanje.

„Pre dve godine, 1. aprila, tajno sam se udala za svog najboljeg prijatelja u Nju Orleansu. Čarolija tog dana utkana je u svaku ćeliju mog bića, zauvek „, napisala je ona u opisu objave i podelila nekoliko analognih fotografija s venčanja.

Na ovim fotografijama Anja je zasijala u neobičnoj Dior haljini koja je sve ostavila bez teksta. Glumica je opet pokazala kako iskače iz okvira jer je umesto klasične haljine odabrala Diorovu custom made kreaciju u tonovima „prljavo ružičaste“ nijanse.

Donji deo haljine je ukrašen šumskim motivima – granama i listovima i nitima boje čokolade, ružičasto cveće kapljice rose sa srebrnim kristalima. Na grudima je imala izvezenog kolibrija koji leti ka cveću.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Uprkos haljini o kojoj će se dugo pričati, drugi, dosta bizarniji detalj sa venčanja, je ipak odvukao svu pažnju.

Naime, na fotografijama koje je objavila glumica se vide neobični, ili kako komentarišu „bizarni“ kolači u obliku ljudskig srca. Ovaj detalj je naišao na negativne komentare i neodobravanja pratilaca.

Podsetimo se, glumica koja retko govori o svom izabraniku je za britanski „Vogue“ je jednom prilikom otkrila po čemu se „poklopila“ sa svojim partnerom:

“ Konačno sam našla nekoga ko će srećno sedeti u tišini sa mnom i čitati. Zapravo imamo 7 i 80 godina u isto vreme i to jako dobro funkcioniše“, objasnila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz