Pretraži

GLAMUROZNO VENČANJE U VENECIJI: Zvezda serije „The Queen’s Gambit“ rekla DA poznatom muzičaru, a evo koje zvezde su prisustvovale slavlju!

Showbiz
0
Printscreen:insatgram/anyataylorjoy


Glumica i poznati pevač su se pre nešto više od godinu dana tajno venčali u Sjedinjenim Američkim Državama, a ovog vikenda su odlučili proslave venčanje sa nešto više od 150 gostiju među kojima su se našli i  Kara Delevinj, Džulija Garner, Nikolas Holt, Majls Teler i njegova supruga.

Par se navodno venčao u Palazzo Pisani Moretta – palati iz 15. veka na venecijanskom kanalu Grande, a na balkonu ove istoriske građevine Anja je zasijala u neobičnoj Dior haljini koja je sve ostavila bez teksta. Glumica je opet pokazala kako iskače iz okvira jer je umesto klasične haljine odabrala Diorovu custom made kreaciju u tonovima prljavo ružičaste nijanse, a fotografije sa venčanja možete pogledati OVDE.

Donji deo haljine je ukrašen šumskim motivima – granama i listovima u nitima boje čokolade, ružičasto cveće kapljice rose sa srebrnim kristalima. Na grudima je imala izvezenog kolibrija koji leti ka cveću. 

Ono po čemu se takođe ovo venčanje izdvojilo od drugih jeste što su gosti nosili maske kao na maskenbalu, što je pretpostavlja se asocijacija na italijanske karnevale pod maskama. 

Goste je do mesta događaja, impresivnog boutique hotela koji je nekada bio rezidencija plemićke porodice Pisani-Moretta, dovezao brod.

Mnoge zvanice su upravo  fotografije sa ovog događaja podelile na svojim društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @keleighteller

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz