Pretraži

IZABRALI SAMO NAJBOLJE: Poznati pevač i njegova supruga svom prvencu priredili pravu bajku, fotografije oduševile sve! (FOTO)

Showbiz
0
LJUBA PERUĆICA
Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

Poznati pevač Ljuba Perućica oduševio je svoje pratioce snimkom sobe koju su on i njegova supruga sa pažnjom spremili za naslednika.

Pre samo deset dana poznati pevač Ljuba Perućica objavio je radosnu vest da se po prvi put ostvario u ulozi oca. On i njegova supruga Katarina Koloseus dobili su sina kome su dali ime Aleksej, a svoju sreću nisu mogli da sakriju od pratioca na društvenim mrežama.

On je tom prilikom podelio sa svojim pratiocima na Instagramu sliku iz porodilišta i uz emotivnu poruku objavio da je na svet došao jedan mali dečak koji je ostvarenje njihovih snova. Nakon ovoga je podelio snimak gde se svima zahvaljuje na čestitkama, a mnogima nije promaklo da je pevač na ivici suza.

Sada je Ljuba sa svojim fanovima podelio slike sobe koju je pripremio za svog naslednika, a krevetac koji je odabrao je oduševio sve. Mnogi su primetili da su se i on i njegova supruga Katarina zaista potrudili da svom prvencu prirede bajku.

Oni su zidove sobe ukrasili tapetama sa životinjama i junakom iz crtanog filma, slonićem Dambom, a boja koja preovladava je svetlo plava, što se savršeno uklopilo uz beli krevetac koji su izabrali.

LJUBA PERUĆICA
Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

Sam krevetac je privukao posebnu pažnju jer je ukrašen baldihanima i posebnim lampicama, kao i brojnim plišanim igračkama.

LJUBA PERUĆICA
Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

I njegova žena je pre nekoliko dana podelila trenutke uživanja sa njihovim sinom. Novopečena mama i beba su uživali u porodičnoj idili uz Ljubin glas i gitaru koju je svirao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz