Pretraži

ŽENA NAŠEG POZNATOG PEVAČA PODELILA SLIKU KOJA JE RAZNEŽILA SVE: Evo kako novopečeni roditelji uživaju!

Showbiz
0
LJUBA PERUĆICA
Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

Pre nekoliko dana u dom Ljube Perućice stigle su radosne vesti, kada je njegova supruga Katarina Kolozeus na svet donela njihovog sina Alekseja!

Nedavno nas je sve obradovala vest da je pozanti pevač Ljuba Perućica postao otac. On je dobio sina Alekseja sa svojom suprugom Katarinom Kolozeus, a tom prilikom nikako nije uspeo da sakrije svoju sreću. Prvo je sve oduševio svojom objavom na Instagramu kad je objavio da im se ispunila želja čije su ostvarenje nestrpljivo iščekivali.

Sada su oni ponovo rešili da svoju sreću podele sa mnogobrojnim fanovima, pa je Ljuba na svom Instagramu objavio fotografiju gde se vidi kako Katarina spava na njegovom ramenu, i uz to kratko napisao:

– Mama i tata!

Ljuba Perućica
Foto: Instagram printscreen/katarina_kolozeus

Malo pre toga njegova supruga je objavila snimak gde se vidi kako ponosni roditelji uživaju. Ona je postavila snimak na kom se vidi kako Ljuba svira gitaru i tiho peva bebi, što je raznežilo njene pratioce.

Ljuba Perućica
Foto: Instagram printscreen/katarina_kolozeus

Podsetimo se, osim što je nakon ženinog porođaja objavio sliku kojom je obavestio sve da je dobio sina, on je objavio i snimak u kom je rekao:

– Ljudi moji dragi, prijatelji, rođaci, kolege, drugari, svi, svi… Svima vam veliko hvala! Ceo dan se kanim da snimim nekakav video, da vam se svima zahvalim, dobio sam od jutros ne znam koliko hiljada poruka… Ne mogu da stignem da odgovorim svima, izvinjavam se! Ovo je strašno emotivan dan za mene – rekao je on u klipu, dok su mu oči bile pune suza.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz