Pretraži

„POSTAO SAM TATA!“ Naš poznati pevač podelio najlepše vesti, pa fotografijom žene i sina iz porodilišta raznežio sve! (FOTO)

Showbiz
0
LJUBA PERUĆICA
Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

Naš poznati pevač Ljuba Perućica posato je tata, kada je njegova izabranica Katarina Kolozeus na svet donela sina!

Mesecima se pisalo o trudnoći žene pevača Ljube Perućica, a sada je vest da se porodila oduševila sve.

Katarina Koloseus je na svet donela sina Alekseja, a ponosni otac je sa svima podelio najlepše vesti.

– Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja želja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu – počeo je Ljuba.

– E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ – naveo je Perućica.

Mnoge poznate ličnosti, kao i njegovi prijatelji, čestitali su pevaču, a on se svima zahvalio putem videa, na kom se se vidi da ne može da zadrži suze radosnice.

– Ljudi moji dragi, prijatelji, rođaci, kolege, drugari, svi, svi… Svima vam veliko hvala! Ceo dan se kanim da snimim nekakav video, da vam se svima zahvalim, dobio sam od jutros ne znam koliko hiljada poruka… Ne mogu da stignem da odgovorim svima, izvinjavam se! Ovo je strašno emotivan dan za mene – rekao je on u klipu, dok su mu oči bile pune suza.

On se potom izvinio svima jer nije mogao da izdrži bez suza.

– Hvala svima, moje srce je prepuno! Ovo je neverovatna ljubav i podrška! Ja sam bogat čovek! P.S. Izvinite što cmizdrim – naveo je on u opisu objave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz