Pretraži

POZNATA GLUMICA UHVAĆENA U DRUŠTVU 19 GODINA STARIJEG KOLEGE: Otišli su zajedno sa žurke, a sve je začudio njihov odnos (FOTO)

Showbiz
0
olivija vajld
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Poznata glumica Olivija Vajld napustila je rođendansku proslavu Leonarda Dikaprija u društvu svog 19 godina starijeg kolege.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Glumica i rediteljka Olivija Vajld je u društvu Krisa Roka napustila rođendansku proslavu Leonarda Dikaprija, a javnosti nije i dalje poznato zbog čega su njih dvoje zajedno napustili proslavu, ali sudeći po fotografijama sigurno je da su uživali u zajedničkom društvu.

Njihovu fotografiju možete pogledati OVDE

Kada su ih paparaci uhvatili nisu se nijednog trenutka skrivali od njih, već su samo nasmejani gledali u objektive.

Mnogi se sada pitaju da li u njihovom odnosu postoji nešto više od prijateljstva, a strani mediji već uveliko bruje o njihovoj romansi, međutim ovaj holivudski par još uvek nije ništa potvrdio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Rock (@chrisrock)

Podsećamo, Olivija je ne tako davno prekinula vezu sa slavnim pevačem Harijem Stajlsom sa kojim je bila u vezi dve godine, ali su zbog nesuglasica i razilaženja puteva odlučili da stave tačku na svoj odnos.

Pre Harija je bila u dugoj vezi sa glumcem Džejsonom Sudejkisom sa kojim ima dvoje dece, ali njihov odnos je naglo prekinut zbog mlade muzičke zvezde.

Ona i Hari su se upoznali na snimanju filma “Don’t Worry Darling“ koji je upravo Olivija režirala, te je tako i započeo njihov odnos.

Očigledno da ona sada uživa u svom solo životu, a da li između nje i Krisa Roka postoji nešto više od prijateljstva, ostaje nam da saznamo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz